Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

NYX

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

NYX

NYX

NYX er et makeup brand, som har taget makeup verden med storm - både blandt professionelle makeup artister og almindelige makeup-elskende forbrugere. NYX har formået at lave et produktsortiment som passer på alle makeup elskere, lige fra liquid lipsticks til paletter i alverdens farver og nuancer, altid med fingeren på de nyeste trends.

NYX Cosmetics har noget for alle

Kvinden og makeupartisten bag det amerikanske makeup brand Toni Ko, grundlagde NYX i 1999 i Los Angeles. Oprindeligt var NYX kun til professionelle makeupartister, men Toni Ko valgte senere hen også at sælge NYX til butikker. Navnet NYX stammer fra græsk mytologi, hvor “nattens gudinde” hed Nyx, og var kendt for både at symbolisere magt og skønhed, hvilket også er egenskaber Toni Ko har valgt at lade gå igen i sine produkter. I 2015 blev NYX Cosmetics solgt til L’Oreal, som også ejer det i dag. NYX er især et brand som har et bredt udvalg af makeup til de modige, der tør kaste sig ud i de nyeste trends og NYX har noget for alle. Især til læberne har NYX et solidt udvalg af alt fra de populære Liquid Suede Cream lipsticks, til mere traditionelle læbestifter, som du bl.a. finder i High Voltage-serien og Velvet Matte-versionerne, samt de mest shiny lipgloss fra Butter Gloss-serien. Alle produkter performer som du ville forvente af meget dyrere mærker.

NYX Cosmetics gør det billigt at elske makeup og trends

NYX’ sortiment udstråler makeup af høj kvalitet, som kan bruges til både hverdag og fest. Dog ligger priserne på et niveau hvor de fleste kan være med. Det er både muligt at skeje ud med vilde farver i paletterne, men samtidig at lægge en neutral hverdags makeup. NYX’ sortiment er fyldt med basis produkter, der hurtigt bliver favoritter. Det gælder blandt andet deres populære primere, øjenskygger og  forskellige blushes. Men det er ikke kun disse produkter, som NYX mestrer. Også deres contouring makeup og highlightere er blandt NYX’ mange bestsellers.

Mange beauty bloggere og makeup artister sværger til NYX. Det er den bedste og mest pålidelige måde at skabe reklame omkring sit brand på, og noget af grunden til at NYX er blevet så populært.

Hos Luxplus har vi NYX makeup billigt. Vi giver nemlig store besparelser, så NYX bliver endnu mere budgetvenligt og du kan forkæle dig selv med ny og spændende makeup.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en medlemsklub, hvor du kan opnå store besparelser på mange tusinde produkter. Du vælger selv om du vil handle til vores normalpris, eller om du vil oprette et medlemskab og opnå de store medlemsrabatter. Første måned er gratis og derefter koster det 89,-/md. - og du kan opsige når du vil.

Udover besparelsen på produkterne, får du som medlem også fri fragt på ALLE ordrer. Vi glæder os til at byde dig velkommen.