Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

NYX

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

NYX

NYX

NYX er et makeup brand, som har taget makeup verden med storm - både blandt professionelle makeup artister og almindelige forbrugere. NYX har formået at lave et produktsortiment som passer på alle makeup elskere, lige fra liquid lipsticks til paletter i alverdens farver og nuancer.

NYX Cosmetics i Danmark

Kvinden og makeupartisten bag det amerikanske makeup brand Toni Ko, grundlagde NYX i 1999 i Los Angeles. Oprindeligt var NYX kun til professionelle makeupartister, men Toni Ko valgte senere hen også at sælge NYX til butikker. Navnet NYX stammer fra græsk mytologi, hvor “nattens gudinde” hed Nyx, og var kendt for både at symbolisere magt og skønhed, hvilket også er egenskaber Toni Ko har valgt at lade gå igen i sine produkter. I 2015 blev NYX Cosmetics solgt til Loreal, som også ejer det i dag. Det er ikke mange i Danmark der forhandler NYX, men nu kan du købe det her hos os, og det er vi meget stolte over.

Billigt NYX

NYX’ sortiment udstråler makeup af høj kvalitet, som kan bruges til både hverdag og fest. Dog ligger priserne på et niveau hvor de fleste kan være med. Det er både muligt at skeje ud med vilde farver i paletterne, men samtidig at lægge en neutral hverdags makeup. NYX’ sortiment er fyldt med basis produkter, der hurtigt bliver favoritter. Det gælder blandt andet de forskellige læbe produkter fra NYX såsom Matte Lip Cream, Voltage Lipstick, og andre lip glosses. Men det er ikke kun læbeprodukter, som NYX mestrer. Også deres contouring makeup er blandt NYX’ mange bestsellers.

Hos Luxplus har vi NYX makeup billigt. Vi giver nemlig store besparelser, så NYX bliver endnu mere budgetvenligt.

NYX makeup

Det er muligt at lave alverdens looks med makeup fra NYX, for eksempel smokey eyes, perfekte læber, contouring og så videre. Produkterne er så nemme at have med at gøre, at du hurtigt føler dig som en professionel makeup artist. Det er sjovt at lege med makeuppen og lave forskellige looks.

Mange beauty bloggere og makeup artister sværger til NYX. De har prøvet det som nogle af de første, og anbefalet det til andre. Det er den bedste og mest pålidelige måde at skabe reklame omkring sit brand på, og noget af grunden til at NYX er blevet så populært - det er troværdigt!

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en medlemsklub, hvor du kan opnå store besparelser på mange tusinde produkter. Du vælger selv om du vil handle til vores normalpris, eller om du vil oprette et medlemskab og opnå de store medlemsrabatter. Første måned er gratis og derefter koster det 89,-/md. - og du kan opsige når du vil.

Udover besparelsen på produkterne, får du som medlem også fri fragt på ALLE ordrer. Vi glæder os til at byde dig velkommen.