Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

NYX

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

NYX

NYX
NYX er et makeup brand, som har taget makeup verdenen med storm - både blandt professionelle makeup artister og almindelige makeup-elskende forbrugere. NYX har formået at lave et produktsortiment, som passer på alle makeup elskere, lige fra liquid lipsticks til paletter i alverdens farver og nuancer, altid med fingeren på pulsen i henhold til de nyeste trends.

NYX COSMETICS HAR NOGET FOR ALLE

Kvinden og makeupartisten bag det amerikanske makeup brand Toni Ko, grundlagde NYX i 1999 i Los Angeles. Oprindeligt var NYX kun til professionelle makeupartister, men Toni Ko valgte senere hen også at sælge NYX til butikker. Navnet NYX stammer fra græsk mytologi, hvor “nattens gudinde” hed Nyx, og var kendt for både at symbolisere magt og skønhed, hvilket også er egenskaber Toni Ko har valgt at lade gå igen i sine produkter. I 2015 blev NYX Cosmetics solgt til L’Oréal, som også ejer det i dag. NYX er især et brand, som har et bredt udvalg af makeup til de modige, der tør kaste sig ud i de nyeste trends og NYX har noget for alle. Især til læberne har NYX et solidt udvalg af alt fra de populære Liquid Suede Cream lipsticks, til mere traditionelle læbestifter, som du bl.a. finder i High Voltage-serien og Velvet Matte-versionerne, samt de mest shiny lipgloss fra Butter Gloss-serien. Alle produkter performer som du ville forvente af meget dyrere mærker.

Billig NYX makeup

NYX’ sortiment udstråler makeup af høj kvalitet, som kan bruges til både hverdag og fest. Dog ligger priserne på et niveau hvor de fleste kan være med. Det er både muligt at skeje ud med vilde farver i paletterne, men samtidig at lægge en neutral hverdags makeup. NYX’ sortiment er fyldt med basis produkter, der hurtigt bliver favoritter. Det gælder blandt andet deres populære primere, øjenskygger og forskellige blushes. Men det er ikke kun disse produkter, som NYX mestrer. Også deres contouring makeup og highlightere er blandt NYX’ mange bestsellers.
Mange beauty bloggere og makeup artister sværger til NYX. Det er den bedste og mest pålidelige måde at skabe reklame omkring sit brand på, og noget af grunden til at NYX er blevet så populært.
Hos Luxplus har vi NYX makeup til super billige penge. Vi giver nemlig store besparelser, så NYX bliver endnu mere budgetvenligt og du kan forkæle dig selv med ny og spændende makeup.

NYX palette

Er du vild med en smuk øjenmakeup så tilbyder NYX også en række super smukke paletter med mange fine farver og nuancer, som vil passer til alle øjenfarver. Paletterne er perfekte til et festligt arrangement eller en tur i byen. Vil du gerne pifte hverdagen lidt op kan de mange fine farver naturligvis også bruges her, for at skabe mere fokus på dine øjne og få din øjenfarve til at se mere fremtræden ud.

NYX foundation

Er du en af dem som går meget op i at skabe en smuk og jævn base, hvor alle skønhedsfejl bliver skjult så let som ingenting, så kan vi varmt anbefale dig at investere i en af de mange foundations fra NYX. De fantastiske foundations kan blandt andet tilføre huden en naturlig og smuk glød, som får huden til at fremstå mere levende, ungdommelig og frisk. Derudover kan du få foundations, som vil efterlade huden mat og fin som vil give en misundelsesværdig finish. Alle basis produkter fra NYX vil være med til at give huden den smukkeste udstråling som blot vil få de øvrige produkter som du bruger på læber eller øjne til at virke mere fremtrædende. Vil du hjælpe din foundation, concealer eller pudder på vej, så dine produkter holder længere kan du med fordel påføre en af de lækre NYX primers som vil skabe det bedste fundament for din makeup, som hjælper med at holde dit look i længere tid.

NYX læbestift

Er du vild med læbestifter, er der også rig mulighed for at udvide dit makeup sortiment med mange smukke og holdbare læbestifter fra NYX. Læbestifterne fra NYX er udviklet således, at de passer til enhver lejlighed og arrangement. Lad dig eventuelt inspirere af de skiftende årstider og påfør en farve, som vil sætte stemningen i enten læbestift, lipgloss eller Butter Gloss variant fra det populære brand.
Find det store udvalg af NYX her på Luxplus og skab spændende, looks som vil vække opsigt hos din omgangskreds. Bestiller du den lækre makeup inden kl. 15.00 kan du få de skønne makeup produkter leveret til din dør allerede dagen efter din bestilling. God fornøjelse med NYX.
Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus