Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

NIVEA

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

NIVEA

Nivea

Nivea blev grundlagt i 1892, og er sidenhen blevet kendt, som et af verdens førende producenter af hudplejeprodukter og cremer. Hvem kender ikke den klassiske niveacreme i den lille blå dåse, som bruges af mænd og kvinder over hele verden?

Nivea er billig kropspleje og ansigtspleje til både mænd og kvinder. I Niveas sortiment finder du alt fra cremer, ansigtscremer, bodylotions, deodoranter, håndsæber, solcremer, læbepomade og meget andet.

Nivea har specialiseret sig i at lave god kvalitetshudpleje med lækre dufte og gode plejende ingredienser, og som det vigtigste – til en meget billig pris. Alle skal have råd til creme og hudpleje, og med et nivea produkt får du lækker pleje til din krop til en pris, der er til at betale.

Nivea er kendt i de fleste lande, som et hudplejemærke man kan regne med. Nivea creme, ansigtscreme, læbepomade og bodylotion er fremstillet med unikke plejende ingredienser, som bekæmper tør hud og giver læber, krop, hud og ansigt masser af fugt og pleje.

Du kan også finde gode håndsæber fra Nivea i forskellige lækre duftvarianter. Prøv en Nivea sæbebar med almond oil, kokos, aloe vera, milk, eller blomsterduft. Håndsæber fra Nivea renser blidt hænderne, samtidig med at det tilfører hænderne fugt, og efterlader dem silkebløde efter hver håndvask.

Nivea solcreme

Nivea laver også billig solcreme til børn og voksne, som er ideel at have med på ferien for at beskytte sig mod solens skarpe stråler. Med solbeskyttelse fra Nivea får du billig solcreme, som er let at smøre ud, og som beskytter godt.

Nivea deodorant

Blandt Niveasortimentet finder du også et kæmpe udvalg af deo, både som deo roll-on og deospray. Du kan finde billige nivea deodoranter med et hav af forskellige dufte. Prøv dig frem til din yndlingsdeodorant fra Nivea enten som deo roll-on eller nivea deo spray.

Nivea er mærket du skal vælge, hvis du ønsker billig creme, ansigtscreme, body lotion, deodorant, solcreme, håndsæbe og andet, som giver din krop masser af fugt og blødgør huden.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus