Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

CARMEX

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

CARMEX

Carmex
Carmex er et kendt amerikansk læbepleje mærke som blev opfundet af Alfred Woelbing, helt tilbage i 1930’erne. Blandt Carmex produkter er det særligt Carmex læbepomade som er blevet et super populært ptordukt inden for læbepomade, og de mange forskellige udgaver af Carmex læbepomade sælges i dag over hele verden.
Her på siden kan du finde billige Carmex læbepomader og sortimentet indeholder bl.a. nogle af Carmex bestseller produkter til læberne som f.eks. Carmex Lip Balm Tube Blister Cherry, Carmex Lip Balm Pot Original som er den kendte originale udgave af Carmex læbepomade i den klassiske Carmex dåse, Carmex Lip Balm Pot Blister Cherry med en lækker kirsebær smag og solfaktor så du kan holde dine læber beskyttede i solen, eller Carmex Lip Balm Tube Original i en handy læbepomade tube.

Med sine mange år på bagen som et anerkendt læbepleje mærke, har Carmex med tiden opnået kultstatus i hele verden som en holdbar og effektiv læbepomade der plejer og beskytter læberne. Lider du af tørre læber og læber der sprækker og bliver irriterede både i sommersolen og i den tørre kolde vinterluft, er det en god ide at tilbyde læberne den beskyttelse og fugt de har brug for, ved hjælp af et Carmex læbepleje produkt.

Carmex læbepomade kan både bruges alene som en genial lip balm der fugter selv de tørreste og mest sprukne læber, men du kan også med fordel anvende Carmex lip balm som en undercoat eller base under din læbestift eller lipgloss, for at tilbyde dine læber en ultimativ fugtoplevelse og dermed få dine farvede læber til at fremstå flottere og holde længere.
Carmex Moisturizing Lip Balm er en klassiker som bør findes i enhver toilettaske. Carmex læbepomade er både en meget prisvenlig læbepomade, og en læbepomade som virkelig lever op til sin store popularitet og gode ry. Carmex lip balm beroliger irriterede tørre læber og holder dem fugtede og bløde hele dagen igennem.
Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus