Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

REVUELE

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

REVUELE

Revuele

Revuele tilbyder en bred vifte af hudpleje produkter til overkommelige priser. Dette relativt nye hudplejefirma blev grundlagt i 2009, og har siden været i stand til at etablere sig i mange europæiske lande. Kun de bedste ingredienser er gode nok. Revuele arbejder aktivt på at være på forkant med de nyeste tendenser, så forbrugerne altid kan regne med Revuele.

Med en topmoderne fabrik, laboratorier i verden og skarpe medarbejdere, har det bulgarske selskab alle forudsætninger for at blive markedsledende.

Revuele ansigtsmasker

Revuele tilbyder forskellige slags ansigtsmasker, der er tilpasset forskellige behov. Sortimentet omfatter blandt andet ansigtsmasker til acne, detox/udrensende masker, kollagen ansigtsmasker og anti-aging masker. Derudover kan du finde peeling masker med dybderensende ingredienser, såsom snegle sekret og kul. Ingredienserne er omhyggeligt udvalgt til at give dig en behandling ud over det sædvanlige. Med Revuele behøver du ikke bruge unødvendige penge, for her får du præcis, hvad du betaler for.

Ansigtsrens og makeupfjerner fra Revuele

I Revueles sortiment vil du også finde et bredt udvalg af rensemidler til ansigtet. Disse produkter kommer i flere forskellige varianter, som serum, renseskum og renseservietter. Her finder du produkter til dig med tør og følsom hud samt kombineret og olieagtig hud. De forskellige produkter er designet til at opfylde dine behov. Vil du have en mere mat hud, reducere porernes synlighed, have fugt og blødere hud? Disse produkter gør meget mere end blot at fjerne snavs. Derudover er der ingen parabener, alkohol eller kunstige dufte, så du er sikret en så blid og skånsom behandling som muligt.

Billige renseprodukter fra Revuele

Er du træt af at betale i store mængder for hudpleje? Du kan få det samme resultat til en brøkdel af prisen med Revuele. Hop med på de nyeste tendenser inden for hudpleje med Revueles produkter af høj kvalitet. Både teknologi, indhold og indpakning er helt up to date.

På denne side har vi samlet vores udvalg af Revueles populære produkter til virkelig lave priser. Vi er så glade for at have Revuele på lager, så vi kan tilbyde dig muligheden for at teste hypen.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus