Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

ST. MORIZ

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

ST. MORIZ SELVBRUNER

St. Moriz

St. Moriz er navnet på en lang række lækre selvbruner produkter, som sikrer dig det perfekte solbrune look året rundt. Med selvbruner produkter fra St. Moriz kan du bevare og vedligeholde en varm og smuk glød i vinterperioder, eller for at give kroppen ekstra glød om sommeren. St. Moriz blev på kort tid en stor succes, og bliver idag brugt af mænd og kvinder verden over.

St. Moritz producerer forskellige slags selvbrunere, de kommer både i spray, mousse og creme. Hvilken en du skal bruge, afhænger af dine præferencer.

Selvbrunere fra St. Moriz

St. Moriz begyndte sit selvbruner eventyr i Storbritannien i 2008 med det formål at producere naturlige og langvarige selvbrunere, med en øjeblikkelig effekt. Resultatet er en professionelt og ensartet glød, der holder i dagevis.

Udover at producere selvbrunere, har St. Moriz også produceret andre produkter der får en flot glød frem. I deres sortiment finder du for eksempel bronzere, der øjeblikkeligt giver glød i ansigtet. Du kan med fordel også bruge den på hals og bryst, så ansigt og krop har samme nuance.

Selvbrunermousse fra St. Moriz

Selvbruner moussen fra St. Moriz var det første produkt på markedet. Selvbruner mousse er især egnet til dig med en normal eller fedtet hud. Selvbruner mousse generelt tørrer hurtigt ind i huden, så man skal være hurtig til at smøre den ind.

Som skrevet ovenover, så tørrer mousse hurtigt ind i huden, hvilket der kan være flere fordele ved. Blandt andet at man hurtigere kan tage tøj på bagefter. Men hvis du ikke er så rutineret i at smøre dig ind i selvbruner, er det bedre at vælge en selvbruner creme, da du her kan bruge lidt længere tid på at få det smurt jævnt ud over hele kroppen. Ulempen er at cremen er længere tid om at tørre ind. Selvbruner creme egner sig især godt til dig med tør hud, da cremen giver fugt samtidig med farve.

Billige selvbrunere

Her på siden finder du vores udvalg af billige selvbrunere fra St. Moriz. Vi har forskellige slags, så du kan blive brun på den måde du ønsker, uden at skulle betale for meget. Og vi tilbyder endda alle vores medlemmer gratis fragt på alle ordrer.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus