Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Den nemme vej til en flot tan.

Brun uden sol med Isle Of Paradise

Af Sandra Schjerning | Influencer
Synes du at en hel selvbruningsrutine er for besværlig og tager for lang tid? Så er Self Tanning Drops din nye bedste ven?
At bevare en smuk glød året rundt er nok noget vi alle sammen godt kunne tænke os. Jeg ved ikke med dig, men jeg synes i hvert fald personligt at jeg ser meget bedre ud med en flot tan, end jeg gør i mit normale vinterblege selv. Men at ligge og stege i solen i flere timer er både tidskrævende og usundt og hvad gør man så? Svaret er selvfølgelig selvbruner!  Og med Isle of Paradise får du de bedste produkter til fantastiske priser og de har produkter til ethvert behov! 

Bliv sommerbrun med selvbruner

Self Tanning Drops

Self Tanning Drops er til dig der ikke har tid eller synes at en hel selvbruningsrutine er for besværlig. Og med self tanning drops kan det næsten heller ikke blive meget nemmere og de bliver hurtigt din bedste ven når det kommer til at opnå en smuk, sommerbrun hud. Selvbruner-dråberne er berigede med violette farvekorrigerende aktiver, der sikrer dig den ultimative mørke glød og de er velegnede til både mørke og lyse hudtoner. 

Selvbruner-dråberne er super fugtgivende og kan anvendes både på kroppen og i ansigtet. Alt efter hvor mørk en farve du ønsker kan du vælge imellem light, medium og dark og det eneste du skal gøre er at tilføje 2-12 dråber til din foretrukne fugtighedscreme og så får du en opbyggelig tan, som du selv har 100% kontrol over. Du bestemmer helt selv om du vil bruge Self Tanning Drops på daglig basis eller kun et par gange om ugen og hvor mange dråber du vil bruge af gangen. Husk at vaske hænderne grundigt efter påføring, så der ikke sætter sig rester på dine hænder!

Tanning Water

Isle of Paradise Tanning Water er som navnet antyder en selvbruner i vandform. Den kommer i en praktisk sprayflaske, som gør det nemt for dig at fordele produktet. Tanning water kan både bruges i ansigtet og på kroppen og det efterlader din hud hydreret og med et smukt sol kysset look. Selvbruneren dufter af agurk og eukalyptus og er beriget med olier fra kokos, chiafrø og avokado, der sikrer huden masser af fugt og pleje. 

For det mest optimale resultat så start med at eksfoliere huden dagen inden påføring og husk en god fugtighedscreme og fokuser på tørre områder som fx. hænder, knæ, albuer og ankler. Når du skal bruge selvbruneren så skal den bare sprayes på huden og blendes godt ind med en selvbruner handske. Tanning water findes i 3 forskellige nuancer: light, medium og dark 

Tanning Mousse


De fleste kender vist efterhånden til tanning mousse, der (som navnet igen antyder) er en lækker mousse, der hjælper dig med at bibeholde en solbrun kulør året rundt. Moussen er super nem at bruge og skal påføres på hele kroppen i et jævnt lag. Det anbefales at bruge handsker, så du slipper for misfarvede hænder og så du er sikret en jævn fordeling på huden. 

Moussen er beriget med en guidefarve, som gør det nemmere at se hvor du allerede har påført produktet og om du har fået smurt det ordentlig ud. Lad moussen sidde i mindst en time inden du skyller den af igen - jo længere den får lov at sidde, jo dybere farve opnår du. Moussen indeholder desuden grønne farvekorrigerende ingredienser der neutraliserer røde toner og dermed giver huden en perfekt gyldenbrun tone. 

Tanning Serum

Isle Of Paradises sortiment indeholder en sidste mulighed for at blive lækkert brun uden sol: Tanning serum. Tanning serum er et plejende serum, der gradvist giver en smuk og naturlig glød, i takt med at du anvender den. 

Serummet er beriget med den effektive hudpleje ingrediens hyaluronsyre, der giver intens fugt til huden. Ligesom med tan drops så skal tanning serummet bare blandes med din dag- eller natcreme for at opnå en let solbrun hud, uden striber. 

Tan Eraser

For at holde din nye flotte tan ved lige kræver det, at du bruger produkterne med jævne mellemrum. Imellem applikationerne af selvbruner kan det være en fordel at rense huden helt fri for rester af selvbruner. Og til det formål er Isle of Paradise Magic Self Tan Eraser helt genialt! Produkter renser, opfrisker og fjerner alle spor af selvbruner produkter, så huden er klar til næste påføring. 


Den er god nok