Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

COCOA BROWN

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

COCOA BROWN

Cocoa Brown
Cocoa Brown by Marissa Carter er en helt ny måde at tænke selvbruner på. Selvbruner eventyret startede tilbage i 2012 og har haft kæmpe succes siden. Kvinden bag, Marissa har skabt en linie af selvbrunere, der egner sig til forskellige typer af kvinder, om de er selvbruner eksperter eller ej.

Cocoa Brown er det bedstsælgende selvbruner brand i Irland, England, Sverige, Norge, USA og Australien. Det er især deres Cocoa Brown 1 hour tan der har banet vejen for Cocoa Browns succes. Ifølge Marissa er den også uden tvivl den bedste på markedet. For det første fordi den sætter sig på en time, man behøver ikke sove med den natten over. For det andet er man garanteret, at man bliver brun og ikke orange. Den er egnet til alle hudtyper, da den blandt andet er uden parabener. Den dufter ikke af den der markante selvbrunerduft, men har en blomsteragtig duft. Og så er den nem at påføre. Og der er en grund til at den er populær, den har nemlig vundet flere priser, og bliver nu betragtet som værende kult inden for beauty verdenen.

Generelt for Cocoa Brown brandet gælder det, at det er meget mildt, og kan derfor benyttes af gravide, og endda folk med psoriasis. Dog anbefales det at man prøver et sted på huden, evt bag øret, inden man går all in. Man kan selv regulere hvor mørk man ønsker at blive, det kommer nemlig bare an på hvor længe man lader det sidde inden man vasker det af. Selvbrunere fra Cocoa Brown holder cirka 5 dage, før man skal begynde at skrubbe kroppen for at få farven af. Her er især deres Tough Stuff anbefalelsesværdig, den er nemlig god til at fjerne gammel og genstridig selvbruner.

Vi har alt hvad du skal bruge af produkter fra Cocoa Brown by Marissa Carter, så nu er det muligt at være brun hele året rundt, og uden at gøre skade på kroppen. Det kan vi lide.
Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus