Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
st. Moriz selvbruner

Så er det selvbrunersæson - prøv St. Moriz

Af Camilla Vingaard | Blogger
Uanset hvilke arrangementer du skal til i løbet af foråret og sommeren, er det tid til at arbejde på sommergløden, helt uden sol!

Foråret har virkelig meldt sin ankomst, og for de fleste kan foråret være ganske travlt. Haven skal gøres klar, børnene skal konfirmeres, de unge skal giftes og der er måske en ferie at spotte i horisonten. Uanset hvilke planer du har i foråret, er det tid til at arbejde på sommergløden. Det kan bare være svært, at få den naturlige sommerglød med alt det der skal passes i hverdagen. Heldigvis, kan man godt snyde sig til en lækker sommerglød! Selvbruner er skønhedsverdens gave til den travle kvinde (og mand). Så får du en hurtig sommerglød, der kan tilpasses efter din hudtone og behov. 


Storbritanniens St. Moriz 

Historien om den fantastiske selvbruner starter i Storbritannien i 2008, med det formål at lave naturlige og langvarige selvbrunere, der skulle give en øjeblikkelig effekt. Med selvbruner fra St. Moriz, kan du skabe og vedligeholde en lækker sommerglød hele året rundt. Du kan få produkterne i forskellige typer, både mousse, spray og creme. Så der er taget højde for individuelle præferencer. 


Tanning Mousse der virker med det samme

St. Moriz Professional Fast Self Tanning Mousse er en fantastisk selvbruner, der giver en virkelig flot og ikke mindst naturlig farve til huden. Jeg er altid super nervøs, når jeg skal teste selvbrunere.. for tænk hvis det bliver ujævnt og i værste fald orange?! Men heldigvis er det ikke tilfældet med denne selvbruner fra St. Moriz. På emballagen står der, at man skal lade moussen 1 time for en lys tan, 2 timer for en medium tan og 3 timer for en mørk tan. 

Første gang jeg brugte den, fulgte jeg anvisningerne og gik i bad efter to timer. Jeg er fra naturens side ret lys i huden, så jeg ønskede ikke en tan, der så alt for unaturlig ud. Jeg må indrømme, at jeg ikke helt synes anvisningerne på emballagen passer. Det var en meget lys tan jeg havde fået efter to timer. Om min hud er dårlig til at tage imod, vil jeg ikke udelukke. Men den skulle i hvert fald have siddet i mere end to timer. 

Anden gang jeg prøvede den, fik den lov til at sidde i seks timer – og det var meget mere passende! Jeg fik en flot naturlig sommerglød, og det lignede faktisk bare, at jeg havde været en uge på Mallorca. Men i stedet for intens solbadning i en uge, så tog det altså kun seks timer. Jeg var super tilfreds, og jeg fik faktisk rigtig mange komplimenter for gløden – især på arbejdet, hvor de jo ved at jeg ikke har været på ferie! 

Desuden tørrer den super hurtigt ind i huden, så man behøver ikke at være så nervøs for at den smitter voldsomt meget af. Dog vil jeg stadig anbefale, at du tager mørkt løst tøj på efter du har smurt dig ind i selvbruneren.


En sommerglød med fugt i

Hvis du gerne vil have en lotion, i stedet for en mousse, vil jeg anbefale St. Moriz Professional Instant Self Tanning Lotion. Jeg har taget den i Medium, da jeg er bange for at Dark ville være alt for mørk til min lyse hudtone. Jeg kan godt lide, at der (som i enhver anden lotion) er noget fugt i cremen. Om foråret og til sommer bliver min hud ret tør af solen stråler, og det er derfor utrolig vigtigt for mig at jeg holder huden fugtig. Jeg vil ikke anbefale at blande cremen sammen med moussen.

Jeg synes det er godt at kunne variere lidt, og med to forskellige produkter kan man starte med moussen for at få en instant tan og holde den vedlige, ved at blande self tanning lotion i sin normale bodylotion. Så holder farven længere – både fordi du vedligeholder farven med mere selvbruner, men også fordi du hele tiden holder huden fugtet. Win/win!

Forbered huden på selvbruner

For at få det optimale resultat, kan jeg anbefale at begynde allerede 14 dage før med, kontinuerligt, at bruge en god bodylotion. På den måde er huden jævn og ensartet når du skal smøre selvbruner på, og du minimerer chancen for plamager. 

For at sikre, at du får en jævnt lag uden plamager vil jeg anbefale ALLE at bruge en handske. Faktisk ville jeg slet ikke give mig i kast med selvbruner, uden brug af en handske. St. Moriz self tan applicator handske er super god og billig. Den kan vaskes i vaskemaskinen på 30 grader efter brug. En anden god ting ved en handske er, at du slipper for at få selvbruner på hænderne!

Nu tror jeg både du og jeg, er godt klædt på til sæsonens store begivenheder – med en lækker naturlig tan! God tanning. 

Den er god nok