Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit
Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

DOVE PRODUKTER

Dove

Dove er et verdenskendt hudpleje brand, som især går i spidsen for at ændre vores syn på skønhedsidealer og vores egne kroppe. Dove har således oprettet Dove Self-Esteem Fund som har som mission at give unge piger og kvinder selvtillid og få dem til at elske deres naturlige kroppe og individuelle skønhed. Dove er fortaler for den naturlige kvindekrop og den naturlige skønhed og støtter og beundre derfor alle kvinder (og mænd) for præcis dem de er. Hos Dove får du alle de produkter, som du måtte føle behov for at benytte i forbindelse med den personlige hygiejne, som tilmed vil tilføre den skønneste følelse af velvære i brugen af de mange formularer. 

Dove creme, deodorant, shampoo og meget mere

Med sine mange hudplejeprodukter har Dove skabt sig et hudpleje imperium der konstant finder nye lækre duftvarianter og cremer til både ansigt og krop. Hudpleje og hårpleje serierne fra Dove er mange, men særligt er Dove Silk serien blevet et stort hit som er en hudplejeserie bestående af deospray, body lotion, shower gel, deo roll on og body wash. Dove Silk er skabt med ekstra fugtgivende ingredienser, som blødgør huden og får den til at føles som silke samtidig med at den afgiver en fantastisk duft. Derudover findes den nyeste hudpleje serie Dove DermaSpa, som er luksus hudplejeprodukter fra Dove som giver dig den ultimative spa oplevelse og forkælelse af din krop og hud. Dove DermaSpa indeholder produkter som kropsolie, selvbruner og creme til kroppen.

Dove, med den lille fine due som logo, er hudplejemærket du skal vælge, hvis du ønsker billig og god creme, deodorant, shower gel og andet som er særligt udviklet til at bekæmpe tør hud og gøre din hud silkeblød.

Udvalget af Dove hårpleje og hudpleje er stort og her på siden kan du finde alt fra deodorant både som deospray og roll on, body lotion, hårmaske, shower gel, shampoo, conditioner, Dove håndsæbe eller Dove selvbruner som den populære Dove Summerglow der er en plejende body lotion med tanning effekt, så du kan beholde din smukke sommerglød langt ind i den mørke vinter. Alt i alt kan Dove tilbyde dig alle former for produkter, som har det tilfælles at gøre den personlige pleje både let og enkel samtidig med at de tilfører en herlig fornemmelse af skøn luksus og velvære. 

Dove til mænd

Til mænd finder du Dove serien Dove Men +Care som er deodorant til mænd, shower gel og barbergel specielt udviklet til mænds hud og med en mere maskulin duft. Alle produkter til mænd vil ligeledes efterlade huden blød og velplejet, så huden både får tilført fugt og er mere modstandsdygtig over for udefrakommende påvirkninger. Med et Dove hudpleje produkt får du derfor ikke alene dejlig hudpleje, men du støtter også ideen om at alle mennesker skal elske deres krop og den naturlige skønhed vi alle besidder. 

Mere om Doves mission

Dove har skabt en række undersøgelser, som har vist at kun 4% af alle verdens kvinder anser sig selv som værende smukke. Denne usikkerhed omkring udseendet starter i en meget tidlig alder og påvirker på den måde mange unge piger og kvinder til et forskruet selvbillede. Dove vil gerne være med til at ændre på denne opfattelse og hjælpe kvinder med at opnå selvtillid fremfor selvkritik. Derfor har Dove til mission at hjælpe kvinder med at udvikle et positivt syn, hvad angår deres udseende, hvilket kan gavne deres selvværd og på den måde give dem en hjælpende hånd til at opnå deres fulde potentiale i livet. I 2004 startede Doves selvværdsprojekt som i hele sin levetid har haft til formål at hjælpe unge piger med at tænke positivt om sig selv og deres kroppe. 

Gaveideer til hende og ham fra Dove

Vil du glæde en mand eller kvinde i dit liv som du har kær, så kan du med fordel glæde ham eller hende med produkter fra Dove. I en travl hverdag bliver tiden vi har for os selv mere værd og betydningsfuld. Derfor kan skønne produkter, der indhyller kroppen i lækre cremede kosistenser og udsøgte dufte blot understøtte den behagelige og afslappende oplevelse i henhold til plejen af kroppen og håret. Du kan naturligvis vælge en eller flere af de mange skønne produkter og sammensætte dem som en gave, eller du kan vælge en af de super fine gaveæsker, som indeholder forskellige produkter fra Dove, som er nogle af brandets absolut bestsellers. 

Dove - ikke testet på dyr

Foruden alle de ovenstående fordele der findes i forbindelse med Dove, så er der endnu en væsentlig fordel ved at tilføje Dove til din personlige pleje. Dove bruger under ingen omstændigheder forsøg på dyr i forbindelse med udviklingen af deres produkter. Dove har simpelthen forbudt alle former for forsøg udøvet på dyr, hvorfor brandet også er PETA certificeret. 


Opdag Doves fantastiske univers her på siden og find dine personlige hud- og hårpleje favoritter lige her på Luxplus til meget en meget billig og overkommelig pris. 

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.