Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit
Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

DOVE PRODUKTER

Dove

Dove er et verdenskendt hudpleje brand som især går i spidsen for at ændre vores syn på skønhedsidealer og vores egne kroppe. Dove har således oprettet Dove Self-Esteem Fund som har som mission at give unge piger og kvinder selvtillid og få dem til at elske deres naturlige kroppe og skønhed. Dove er fortaler for den naturlige kvindekrop og den naturlige skønhed.

Dove hudpleje

Med sine mange hudplejeprodukter har Dove skabt sig et hudpleje imperium der konstant finder nye lækre duft varianter og creme til både ansigt og krop. Hudpleje og hårpleje serierne fra Dove er mange, men som særligt kendt kan nævnes Dove Silk som er en hudpleje serie bestående af deospray, bodylotion, showergel, deo roll on og body wash. Dove Silk er skabt med ekstra fugtgivende ingredienser som blødgør huden, og en silkeblød duft. Derudover findes den nyeste hudpleje serie Dove DermaSpa som er luksus hudplejeprodukter fra Dove som giver dig den ultimative spa oplevelse og forkælelse af din krop og hud. Dove DermaSpa indeholder produkter som kropsolie, selvbruner og creme til kroppen.

Dove, med den lille fine due som logo, er hudpleje mærket du skal vælge hvis du ønsker billig og god creme, deodorant, showergel og andet som er særligt udviklet til at bekæmpe tør hud og gøre din hud silkeblød.

Udvalget af Dove hårpleje og hudpleje er stort og her på siden kan du finde alt fra deodorant både som deospray og roll on, bodylotion, hårmaske, showergel, shampoo, conditioner, Dove håndsæbe eller Dove selvbruner som den populære Dove Summerglow der er en plejende body lotion med tanning effekt så du kan beholde din smukke sommerglød langt ind i den mørke vinter.

Dove til mænd

Til mænd finder du Dove serien Dove Men +Care som er deodorant til mænd, showergel og barbergel specielt udviklet til mænds hud og med en mere maskulin duft.

Dove er kendt verden over for sine unikke og blødgørende cremer, men også for sin beundringsværdige mission om at ændre kvinders syn på deres kroppe og fremelske et mere naturligt skønhedsideal. Med et Dove hudpleje produkt får du derfor ikke alene dejlig hudpleje, men du støtter også ideen om at alle mennesker skal elske deres krop og den naturlige skønhed vi alle besidder.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.