Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Dove produkter

Find din indre gudinde frem med Dove

Af Camilla Vingaard | Blogger
Dove er fortaler for den naturlige kvindekrop og omfavner naturlig skønhed. Og det er bare nogle af grundene til, at vi elsker brandet!

Dove er kendt af mangt og mange, som et af de førende brands inden for hudpleje. De går især i spidsen for at ændre for syn på kropsidealer, og prædiker at vi alle skal elske os selv præcis som vi er. Og lige nøjagtig dét, er faktisk en af grundende til at jeg elsker Dove! De er fortaler for den naturlige kvindekrop og omfavner naturlig skønhed. 


Dove hudpleje 

Dove har et bredt udvalg af hudplejeprodukter, og de udvikler konstant deres produkter i nye retninger. Jeg er særligt vild med deres serie Dove DermaSpa, som er luksus hudplejeprodukter der giver den ultimative spa oplevelse i hverdagen. Dove DermaSpa indeholder blandt andet kropsolie, selvbruner, bodylotion og håndcreme. 


Dove DermaSpa Goodness 

Her i den kolde vintertid, er den rette hudpleje essentielt – hvis din hud ikke skal skalle på grund af manglende fugt. Jeg er helt forelsket i Dove DermaSpa Goodness bodylotion, for allerede efter første gang kunne jeg mærke en forskel på min hud. Normalt skaller mine skinneben altid når jeg har taget et varmt bad, men det er helt slut nu! Den giver masser af fugt, bliver hurtigt absorberet i huden og så dufter den himmelsk. Det er virkelig som at tage en lille del af spa oplevelsen med hjem. Cremen er beriget med havtornolie og omega 3, og specielt udviklet til tør hud! Den efterlader desuden huden strålende, og giver en mere jævn hudtone. 

DermaSpa Goodness håndcreme er lige så fantastisk, som body lotionen. Den dufter så godt, at min kæreste også er blevet helt afhængig af den! Dine hænder føles som silke, når cremen er tørret ind. De er så bløde og lækre.. man bliver næsten helt afhængig af den følelse!

Skal man gøre det helt rigtigt, så starter den rigtige hudpleje jo allerede i badet. Derfor bruger jeg Dove Silk Body Wash, som er en yderst skånsom og fugtgivende showergel. Den renser huden fri for skid og snavs, samtidig med at den efterlader huden velplejet og silkeblød. Sæben er fyldt med sojabønne – og solsikkeolie! 


Få sommergløden tilbage 

Hvis du er træt af din vinterblege hud, så er Dove DermaSpa Summer Revived Bodylotion Fair det perfekte valg for dig! Det er den perfekte creme hvis du gerne vil have farve og fugt på samme tid. Bevar en flot tan hele året rundt, med en lækker bodylotion der har selvbrunende ingredienser i. Man bliver ikke orange, men opbygger en flot glød over tid. 


Spaoplevelsen alle har råd til

Dove er hudpleje mærket du skal vælge, hvis du gerne vil have lækre produkter til en fornuftig pris. De har et super bredt sortiment af alt fra bodylotion til deodoranter, som uanset hvad, aldrig går på kompromis med kvalitet. Jeg er blevet kæmpe fan, og jeg har næsten allerede brugt min første bodylotion op. Jeg har ikke før brugt Dove, fordi jeg faktisk tænkte at det var for billigt,  til at være godt! Men der tog jeg fejl, og hvor er det skønt. Jeg har råd til at forkæle min hud. 


Den er god nok