Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

MASCHA VANG

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

MASCHA VANG

Mascha Vang

Mascha Vang er en kendt influencer her i Danmark. Mascha blev set på tv for første gang tilbage i 2005, da hun medvirkede i Paradise Hotel. I dag skriver Mascha bøger, designer børnetøj, har en af ​​Danmarks største blogs og udvikler makeup og kosmetik og meget mere. 

Hvis du ikke er villig til at gå i et solarium, men gerne vil have en sommerglød hele året rundt, anbefaler vi stærkt Mascha Vangs brede udvalg af selvbrunere. Produkterne deler den berømte bloggers navn og har allerede vundet prestigefyldte Danske Beauty Awards. Disse svanemærkede og allergivenlige selvbrunere giver dig en sommerlig og naturlig glød på kun 3 timer takket være deres indhold af DHA. Din hud forbliver fugtet i op til 48 timer efter påføring.

Mascha Vangs selvbrunere er desuden blevet så populære fordi de ikke “lugter af selvbruner”. Selvbrunere, især før i tiden, havde en meget bestemt og kraftig lugt, som fik amnge til at lade være med at bruge selvbruner. Dette er dog ikke tilfældet ved disse produkter. 

Selvbrunere fra Mascha Vang online

Fælles for Mascha Vang produkterne er, at de er meget lette at anvende. Produkterne fås i forskellige varianter, såsom mousse, spray, lotion og gel. Hvis du ikke har meget erfaring med selvbrunere, kan vi helt sikkert også anbefale Mascha Vangs selvbrunere, da de er meget nemme at bruge. Produkterne giver en naturlig, gylden farve og tilpasser sig din egen nuance. Du kan vælge mellem følgende nuancer: medium, mørk og ekstra mørk. Hvis du vil intensivere resultatet, skal du bare anvende produktet igen kort tid efter den første påføring. Husk kun at anvende et meget tyndt lag selvbruner på hænder og fødder. Det er også vigtigt at fugte huden ofte, og ikke skrubbe huden den dag, du har påført produktet.

Det er ikke kun selvbrunere, men også solbeskyttelse Mascha Vang tilbyder. I sortimentet finder du både aftersun lotions, solcreme og solspray. Også disse produkter er hurtigt blevet populære herhjemme. 

Selvbruner til ansigt fra Mascha Vang

Blandt Mascha Vangs selvbrunere er der både 2-i-1-produkter, der kan bruges både på kroppen og i ansigtet, og en selvbruner der kun er beregnet til at bruge i ansigtet. 2-i-1-produkternes meget fugtgivende formel gør det muligt at bruge dem i både ansigtet og på kroppen. 

Selvbruner til sensitiv hud

Produkterne fra Mascha Vang er parfumefri, svanemærket og allergivenlige (Allergy Certified). Disse produkter kan således bruges selv af dig med følsom hud. 

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus