Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Black Masks

Black Masks - kom hudorme til livs nemt og hurtigt!

Af Sara Hansen | Blogger
En hurtig og nem måde at slippe af med en ujævn og glansløs hud på, er ved at bruge en Black Mask, som nemt ”hiver” hudorme og urenheder ud!

Black Masks er en hurtig og nem måde at komme uren hud til livs. Ved brug af Black Mask kan du nemt ”hive” dine hudorme ud af huden og få mere glans fra første brug. Black Masken påføres på de ønskede områder, personligt påfører jeg masken i hele ansigtet. Dog skal områderne omkring mund, øjne og bryn undlades.

Påfør masken og lad den virke i 20-25 minutter eller indtil den er tørret ind i huden. Herefter kan masken nemt hives af og huden efterlades ren, frisk og med mindre hudorme. Vask herefter ansigtet og tilfør din favorit fugtighedscreme. Jeg har afprøvet 4 forskellige Black Masks som du kan læse mere om i denne artikel. So keep on reading!

Skin Academy Peel Off Black Mask 

Denne maske er udviklet til forsigtigt at rengøre din hud ved at minimere urenheder, fjerne hudorme og udligne skintonen i ansigtet. Masken fjerner ligeledes snavs og overskydende olier i huden som medvirker til en mere glansfuld og sundere hud. For det bedste resultat anbefales det at masken bruges 2-3 gange om ugen. Indeholder 4 x 8 ml.

Shills Black Mask

Black Masken fra Shills er særligt kendt for sin dybderensende virkning på huden. Masken fjerner døde hudceller, hudorme og er med til at dæmpe bumser idet den reducerer fedtproduktionen i huden. Den indeholder adskillige vitaminer og planteekstrakter som blødgører huden og efterlader huden med en naturlig glød. Shills selv anbefaler at denne maske bruges 1-2 gange om ugen for det bedste resultat for din hud. Black Masken kommer i en smart tube og indeholder 50 ml. 

Pilaten Black Head Pore Strip

Er en Black Mask som særligt er god til at behandle t-zone området. Masken kommer i en lille pose med 6 ml, hvilket gør det perfekt for dig som ønsker at afprøve Black Mask og dermed ikke ønsker at købe en stor tube. Pilaten Black Head Pore Strip er en højkvalitet maske til dig som ønsker en renere og mere glansfuld hud. Masken fjerner som de to øvrige i denne artikel overskydende fedt fra huden, trænger ind i porerne og giver en mere ensartet hudtone i hele ansigtet.  

Dermatrisse Facial Peel Off Mask 

Dermatrisse Facial Peel Off Mask indeholder 5 x 10 ml ansigtsmasker. Masken indeholder aktive ingredienser som absorberer fedt og snavs fra huden. Indholdet af vitamen E i masken beskytter huden og beroliger samtidigt med det lindrer rødme og irriteret hud. Denne maske plejer huden utroligt meget ved brug og er derfor også min personlige favorit. 

Den er god nok