Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Alt du behøver at vide om koreansk hudpleje

Alt du behøver at vide om koreansk hudpleje

Af Marte Skinlo Gundersen | Kosmetolog
Er du nysgerrig efter koreansk hudpleje, også kendt som K-Beauty? Læs med her og lær alt, hvad du behøver at vide om emnet.
Hudpleje er mere trendy end nogensinde, og det samme er koreansk hudpleje. Du har måske hørt udtrykket K-Beauty? K-Beauty er alt indenfor koreansk hudpleje og makeup. Koreansk hudpleje har en voksende fanskare verden over, og er ligeledes et stort samtaleemne på sociale medier. Men hvorfor er koreansk hudpleje så god? Du finder svaret i denne artikel her.

Hvad er koreansk hudpleje egentlig?

Koreanske kvinder er kendt for deres smukke, rene porcelænshud med glødende udseende. Du har måske hørt om den virale glass skin-trend? Vil du opnå det samme look, så får du 3 uundværlige tips, senere i artiklen!

Koreansk hudpleje handler hovedsageligt om forebyggelse, i modsætning til vestlig hudpleje, hvor vi ofte behandler hudproblemer, når de først er opstået. Derudover er koreansk hudpleje baseret på rene og naturlige ingredienser. En anden vigtig faktor i koreansk hudpleje er lag på lag. Og vi taler ikke kun om rensemidler, tonere, serum og ansigtscremer. Faktisk er koreansk hudpleje kendt for sine 10 trin, og nogle koreanske kvinder har endda flere!

De berømte 10 trin af koreansk hudpleje:


  1. Olierens
  2. Vandbaseret rens
  3. Eksfolering
  4. Toner
  5. Essens
  6. Serum
  7. Sheet mask
  8. Øjencreme
  9. Ansigtscreme
  10. Solcreme

Hvorfor er 10 trin nødvendige, tænker du måske? Hvert produkt har unikke egenskaber der løser individuelle hudproblemer og hudtilstande. Koreanske hudplejeprodukter kommer ofte med forskellige formler til forskellige hudtyper. For eksempel vil et serum ofte komme i forskellige udgaver med forskellige formler, baseret på din hudtype. Det betyder, at du får en individuel hudplejerutine, som med garanti vil gøre din hud til den allerbedste udgave af sig selv! Men tag det bare roligt, du skal ikke følge alle 10 trin slavisk. Heldigvis er det meningen, at regler skal brydes, og du kan derfor eksperimentere med de forskellige trin og skabe de rutiner, der fungerer bedst for dig og ikke mindst har overskud til.

Hop med på trenden: Glass skin

Hvis du er på TikTok eller Instagram, har du måske allerede hørt om ‘glass skin’-trenden. Glass skin betyder, at din hud skal være lige så strålende og krystalklar, som var den et poleret spejl. De fleste af os har ikke af natur krystalklar og porefri hud, men hvis du følger de 10 berømte trin fra koreansk hudpleje, kommer du helt sikkert langt.

3 smarte tips til at få ‘glass skin’:


1. Fugt, fugt og endnu mere fugt. For glødende hud er fugt alfa og omega. Især om efteråret og vinteren må vi ikke glemme at tilføre tilstrækkelig fugt til vores hud. Kig gerne efter et serum med hyaluronsyre for det ekstra boost af fugt, som også gør huden mere strålende på sigt - lige præcis hvad vi leder efter i dette look!

2. Styr uden om foundation med høj dækning. En foundation, der er for tung og dækkende, gør huden mat og ‘kaget’. I dette look ønsker vi, at vores egen naturlige hud skinner igennem. Gå i stedet efter en BB cream eller CC cream, eller en let foundation med en satin finish. Afslut din base med et gennemsigtigt setting powder, men kun i t-zonen. For meget pudder gør huden mat og mat.

3. Brug highlighter for ekstra glød i ansigtet. Vælg gerne en flydende highlighter, og påfør den på kindbenene, amorbuen, under øjenbrynene, på næseryggen og hagen. Prøv fx NYX - Born To Glow flydende highlighter, der både fungerer som primer og highlighter i ét. Produktet kommer i flere nuancer, så du kan vælge den farve, der passer bedst til din hudtone.

K-Beauty produkter hos Luxplus bør du prøve

Vil du eksperimentere med koreansk hudpleje, eller vil du bare prøve nogle nye hudplejeprodukter? Her er 3 must-have produkter fra vores K-Beauty kategori her:

Holika Holika Aloe 99% beroligende gel

Du har måske allerede set denne genkendelige aloe vera-flaske. Holika Holika står bag dette absolutte must-have produkt, som består af 99% ren aloe vera. Aloe vera er et vidundermiddel, som alle bør have til rådighed derhjemme. Aloe vera kan påføres hele kroppen, inklusive ansigtet, og virker både beroligende og fugtgivende. Da aloe vera er kendt for sine helbredende egenskaber, er den perfekt at påføre på øm, irriteret eller solskoldet hud – og kan bruges af hele familien!

TonyMoly Egg Pore Blackhead Steam Balm

Døjer du med hudorme eller leder du bare efter en effektiv eksfoliering? Prøv denne selvopvarmende balsam fra TonyMoly, som effektivt renser huden for hudorme, døde hudceller og urenheder takket være den varme dampeffekt. Denne peelingbalsam indeholder aktive og naturlige ingredienser som kul, æggeblomme og havsalt. Huden efterlades renere, glattere og fastere. Som en sjov bonus kommer produktet i en super sød æggeformet emballage.

K-beauty sheet maske

Hvis du kun skal prøve én ting, når det kommer til koreansk hudpleje, bør du helt sikkert prøve en K-Beauty sheet mask. Faktisk kommer sheet masks oprindeligt fra Japan og Korea. Vi har sjove og søde K-Beauty sheet-masker fra koreanske mærker som Holika Holika, TonyMoly, RNW og Look At Me. Se vores udvalg af K-Beauty sheet-masker - her!

Den er god nok

Den er god nok. Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab. Første måned er gratis, herefter koster det 89,-/md. . og kan opsiges til udgangen af en medlemsperiode. Læs mere

Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Vi køber nemlig et stort udvalg af produkter med ægthedsgaranti direkte fra de største leverandører - så vores medlemmer kan få dem billigt.

Vil du også sige farvel til overpriser? Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab med din første ordre.

Prisen for medlemsskabet er kun 89,-/md og fortsætter automatisk til det opsiges - til udgangen af en medlemsperiode. Første måned er gratis. Læs mere

Bliv medlem