Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Ansigtsmaske fra Dermalogica

Ansigtsmasker med kul - hvad kan de?

Af Helle fra Dermalogica
Mange af de masker med trækul, man i dag finder på markedet, er udviklet med ét primært fokus: Opklaring af fedtet hud med tendens til udbrud.

Vi ved, at masker kan give gode resultater på huden, hvilket gør dem ideelle som et supplement til enhver klients hudplejerutine. Mange af de masker med trækul, man i dag finder på markedet, er udviklet med ét primært fokus: Opklaring af fedtet hud med tendens til udbrud. Kun få trækulmasker har vist sig at være egnet til alle hudtilstande og kunne hjælpe med at behandle flere hudproblemer samtidigt.

Ansigtsmasker fra Dermalogica

Charcoal Rescue Masque er en alt i én redning til alle hudtilstande. Den kombinerer aktiv Binchotan-trækul med en række eksotiske ingredienser såsom svovl, vulkanaske, havdynd og chilensk mynte til fysisk og kemisk at eksfoliere trist hud, mens den hjælper med at behandle ældningstegn, udbrud og sensibilitet. Charcoal Rescue Masque kommer trist, glansløs hud til undsætning og renser i dybden, opklarer, beroliger og giver nyt liv for en sund, frisk glød.

Aktiv trækul er kendt for sin ekstraordinære adsorberingsevne. Ingrediensen er længe blevet anvendt til akut behandling af forgiftning, da den kan adsorbere giftstoffer i mavetarmkanalen. 

I modsætning til absorbering, som involverer, at et materiale opsuger et andet, er adsorbering fastklæben af et materiale til overfladen af et andet. Aktiv trækul – som har en negativt ladet overflade – tiltrækker og binder positivt ladede giftstoffer. 

Som en vigtig ingrediens i Dermalogicas Charcoal Rescue Masque anvendes trækul til effektivt at tiltrække overskydende talg, giftstoffer og andre urenheder ud gennem hudens overflade, hvorefter disse kan renses bort.

Du finder også det effektive aktive Binchotan-trækul i Daily Superfoliant, som er kendt for dens evne til at udglatte og forebygge tidlige ældningstegn.


Den er god nok