Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit
Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

DERMALOGICA

Dermalogica
Dermalogica går tilbage til 1983, hvor kosmetolog Jane Wurward, sammen med sin mand, startede Dermalogica. Idéen opstod, da hun underviste på The International Dermal Institute i Los Angeles, som Jane Wurward startede med sin mand, i en slags opgør med, at der ikke fandtes efteruddannelse for kosmetologer, og som satte fokus på hudplejeprodukter uden skadelige ingredienser. Jane Wurward havde nemlig den overbevisning, at sundhed kommer før skønhed.

Visionen om, at sundhed kommer før skønhed, skinner igennem. Dermalogica har nemlig skabt en produktlinje, der er fri for irritationsfremkaldende ingredienser, der kan fremkalde udbrud, og som vil forbedre hudens sundhed.

Dermalogica har dedikeret over 25 år på, at skabe resultater gennem uddannelse, innovation og anbefalinger. Det er blandt andet derfor, at Dermalogica er det foretrukne valg blandt kosmetologer og hudeksperter verden over. Deres sortiment er bredt, og indeholder både ansigtsrens, ansigtsmasker, scrubs og andre exfolierende produkter. De har ydermere lavet en række solcremer og produkter til barbering. Det er altså lykkes for Dermalogica at komme hele vejen rundt, lige meget om du lider af akne, fedtet hud eller kombineret hud. Dermalogica har med garanti et produkt, der kan hjælpe på lige netop dit hudproblem.

Og det tager ikke lang tid før man kan se en forskel på huden, når man benytter Dermalogicas produkter. Faktisk kan man allerede efter kort tids brug, mærke at huden er mere blød, mere fugtet og helt overordnet giver produkterne bare en følelse af velvære. På længere sigt er det muligt at se resultater på akne eller alderstegn, disse er dog tit forårsaget af noget hormonelt og/eller solskader, hvorfor processen er længere. Men resultatet er en så sund hud som muligt.

Dermalogicas renseprodukter er uden sæbe, da sæbe er lavet af fedt og olier, som forårsager en udtørring af huden, og forstyrrer hudens PH-værdi. På den måde beskytter man hudens naturlige fugtighedsbalance. Dermalogica er desuden ikke testet på dyr, men på frivillige personer igennem Dermalogicas egne hudplejeklinikker. Alle produkter er ligeledes uden kunstige farvestoffer og parfumestoffer.

Din hud vil takke dig, for at vælge Dermalogica.
Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus