Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

SENSODYNE

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

SENSODYNE

Sensodyne

Sensodyne er siden siden lancering helt tilbage i 1961 blevet mange tandlægers foretrukne tandpleje mærke. Og med god grund. Sensodyne er specialist tandplejemærket når det kommer til følsomme tænder og tandkød, og tænder med syreskader.
Sensodyne tandpasta er klinisk bevist til at kunne lindre smerte og ubehag ved tandbørstning.
Har du problemer med følsomt tandkød, følsomme tænder, isninger i tænderne ved tandbørstning, eller har du syreskader i tandemaljen, kan det være en rigtig god ide at skifte til Sensodyne tandpasta. Bruger du Sensodyne tandpasta to gange om dagen som dit daglige tandpleje ritual, vil du opleve bemærkelsesværdigt mindre ubehag ved tandbørstning. Sensodyne tandpasta er specielt udviklet til dig med følsomme tænder som har brug for at få dulmet smerten ved tandbørstning. Får du altid isninger i tænderne når du børster tænder eller drikker noget varmt eller koldt, er Sensodyne helt sikkert en god tandpasta løsning for dig.
Sensodyne kan forbedre din mundhygiejne og dermed også i høj grad din generelle livskvalitet. Der er ingen grund til at lide under smerte i tænder og tandkød når dette let kan undgås og forebygges. Lad være med at gå på kompromis med noget så vigtigt som din daglige tandpleje. Med Sensodyne er du garanteret tandpasta og tandpleje som gør en forskel.

Det er veldokumenteret at Sensodyne gør en forskel for følsomme tænder og syreskader. Bag Sensodyne tandpleje arbejder eksperter i tandfølsomhed på at skabe den bedste tandpasta på markedet. Det er bl.a. også derfor at så mange tandlæger anbefaler deres klienter at skifte til Sensodyne tandpasta.

Billig Sensodyne tandpasta

Sensodyne tandpleje har skabt en lang række forskellige tandpasta så uanset om du ønsker hvidere tænder, har sart tandkød, ønsker ekstra grundig tandrensning, vil have ekstra frisk ånde, eller noget helt andet, har Sensodyne den rigtige tandpasta til dig.
Find din favorit tandpasta fra Sensodyne til en vildt billig pris og spar penge uden at gå på kompromis med noget så vigtigt som din daglige tandpleje.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus