Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

ZENDIUM

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

ZENDIUM

Zendium

Zendium er en tandpasta fra Unilever. Det anbefales, at man børster sine tænder morgen og aften, for at undgå misfarvninger og huller i tænderne. Men det kan være svært at vide hvilken tandpasta man skal bruge, og hvad skal man kigge efter.

Zendium specialiserer sig i tandpasta og tandplejeprodukter, som styrker mundens eget forsvarssystem ved at benytte sig af de beskyttende enzymer, der naturligt findes i mundens spyt. Zendiums produkter er milde i smagen og deres tandpastaer skummer ikke særlig meget, fordi der ikke er natriumlaurylsulfat i. Men det er ikke ensbetydende med at tandpastaerne ikke er effektive. Zendiums tandpasta beskytter mod syre fra mad og drikkevarer, ligesom den forebygger huller og tandproblemer, da der er fluor i. Zendium har fokus på, at producere tandpastaer der er afblegende, og beskytter din emalje. De laver dog også en mere sensitiv tandpasta.

Når du børster dine tænder anbefales det, at du påfører minimum 2 cm tandpasta på din tandbørste, og at du børster i mindst 3 minutter. For at få det optimale ud af det flour, som eksisterer i Zendiums, og andre, tandpastaer, bør du helst undgå at skylle munden efter tandbørstningen. Spyt kun ud. Når børn skal have børstet tænder, skal der ikke mere på end størrelsen på et barns lillefingernegl, og der skal børstes i ca. 2 minutter.

Billig Zendium tandpasta og tandbørste

Her på siden kan du finde diverse tandpastaer fra Zendium, heriblandt den klassiske, en til sensitive tænder og tandkød, en med noget blegningsmiddel i, nogle med stærk mint, og naturligvis også nogle til børn. Der er til enhver smag og til ethvert behov. Derudover har vi et bredt udvalg af tandbørster fra Zendium. Vi har både bløde og hårde tandbørster, samt nogle til barnets første tand og til lidt større børn. Derudover har vi også forskellige slags mundskyl fra Zendium. Du finder altså alt til din mundhygiejne billigt her på siden.

Med Zendium er det muligt at gøre tandbørstningen til en behagelig oplevelse, både for store og små, fordi du får en effektiv men mild tandpasta.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.