Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

WELEDA

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

WELEDA

Weleda

Weleda er et naturligt og økologisk hudpleje brand som siden 1921 har skabt miljøvenlig og bæredygtig hudpleje. Weleda blev grundlagt nær Basel som et laboratorium, som ved hjælp af planter fra den tilhørende urtehave, fremstillede skånsomme og plejende hudpleje produkter. Historien om Weleda er også en historie om en banebrydende rejse og grundlæggelse af antroposofisk og holistisk hudpleje. Weleda hudpleje er bygget på en holistisk tilgang til natur og hudpleje produkter som blev skabt for over 90 år siden i samarbejde med Rudolf Steiner. I dag bliver Weleda solgt i over 50 forskellige lande og det vidunderlige Weleda sortiment forøges konstant med nye lækre naturlige hudpleje produkter.

Holistisk hudpleje uden farlig kemi fra Weleda

Den dag i dag har Weleda stadig fokus på økologi, bæredygtighed, socialt ansvarlighed og miljø. Alle hudpleje produkter bliver sammensat af unikke, naturlige og økologiske ingredienser som styrker krop og sind og giver en følelse af balance.
Alle Weleda hudplejeprodukter er 100% naturlige og uden hormonforstyrrende stoffer. Hver en creme, Weleda olie, body scrub, lotion eller andet holistisk hudpleje fra Weleda, er økologisk og sammensat med nøje udvalgte lægeurter og planter fra naturen som har hver deres unikke egenskaber og effekt på kroppen og sindets balance. Weleda hudpleje er parfumefri, parabenefri, økologisk, uden farvestoffer eller skadelig kemi. Kun det bedste skin food og holistisk hudpleje til dig og dine børn. Kort sagt, kan man sige at Weleda er hudpleje med respekt for natur, dyr og mennesker og med en stærk holdning til bæredygtighed.

Økologisk hudpleje fra Weleda til børn og gravide

Er du gravid, eller har du børn, er Weleda hudpleje brandet et oplagt valg. Weleda serien til børn og til gravide og ammende, indeholder flere lækre økologiske olier og cremer som er 100% naturlige og derfor oplagte at bruge på en sart hud. Som gravid er det altid vigtigt at have et ekstra fokus på hudpleje uden skadelig kemi og uden hormonforstyrrende stoffer, pfatalater, parabener, bisphenoler og pesticider som kan have en skadelig virkning på kroppens indre balance. Derfor er Weleda hudpleje og olier også et fornuftigt valg at vælge til både børn og voksne.
Weleda har fra grundlæggelsen skabt bæredygtig kosmetik og hudpleje i harmoni med naturen, og alle Weleda hudpleje produkter er certificeret af NaTrue som garanterer 100% naturlighed, økologi, bæredygtighed og fairtrade.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus