Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

LIVOL

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

LIVOL

Livol

Livol har siden 1959 været hele familiens vitaminpille. Alle vitamin- og mineraltilskud fra Livol har en veldokumenteret effekt, og de populære vitaminpiller bliver produceret i Danmark under farmaceutisk kontrol. Livol tror på, at det skal være let for den enkelte at få dækket sit daglige behov for vitaminer og mineraler, og har sammensat vitamintilskud til både børn og voksne som indeholder de vigtigste vitaminer og mineraler som kroppen oftest mangler.
De fleste tror at de spiser varieret og sundt til hverdag, men undersøgelser viser faktisk, at det kun er cirka 2% af den danske befolkning, der rent faktisk får de vitaminer og mineraler de har brug for gennem kosten. Det kan derfor være en rigtig god idé at supplere med vitaminpiller fra Livol, hvis du og dine børn, i den travle hverdag, heller ikke får spist så sundt og varieret, som du godt kunne tænke dig.

Livol Multi Vital og Livol Multi Total vitaminpiller

Livol har gjort det nemt for dig. Deres sortiment er delt op i fire grupper med hver sin farve, så du let kan se, hvem i familien produktet passer til. Livol er nemlig lig med vitaminpiller til hele familien, så du kan sørge for at alle er dækket ind på den front, så der dermed er mere overskud i hverdagen til leg.

Billige vitaminpiller fra Livol

Hos Luxplus har vi også et bredt udvalg af Livols vitaminpiller, så der er noget for enhver smag og til ethvert behov, om du er barn, ung eller voksen. Vi hjælper dig med at få dækket dit vitaminbehov og har Livol vitaminpiller med indhold af både B-vitaminer, C-vitaminer, D-vitamin, D3-vitamin, jern, magnesium og mange flere. Vi har naturligvis også tyggetabletter med både tutti-frutti smag og jordbær smag til de små børn som ikke kan sluge vitaminpiller. For at de små kan få det godt allerede inden de bliver født, har vi også et udvalg af vitaminpiller til gravide fra Livol.

Vi har et kæmpe udvalg af billige Livol vitaminpiller, så du kan sørge for at hele familien får de vitaminer de har brug for. Start i dag og sørg for at få dækket dit vitaminbehov med vitaminpiller fra Livol.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus