Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

PRADA

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

PRADA

Prada

Det Italienske luksus modehus Prada blev grundlagt af Mario Prada tilbage i 1913. Hans datter Miuccia Prada arvede modehuset i 1978, og har siden sammen med sin mand sørget for at udbrede brandet til hele verden. Det var her brandet gik fra at være en lille lædervare producent, til at blive et af de mest kendte modehuse internationalt. I 1978 begyndte Miuccia Prada at designe tøj og accessories i elegant, boheme- agtig stil.

Der er vist ingen tvivl om, at Prada er et brand ikke alle har råd til, men er tværtimod et brand der kun hører overklassen til. Derfor stiftede Prada i 1992 brandet Miu Miu, som er opkaldt efter Miuccia Prada. Miu Miu producerer lædervarer, solbriller og så videre i en prisklasse der ligger lige under PRadas, og Miu Miu er alt heller ikke for hvem som helst.

Prada parfume

Det er Pradas dufte dog. Prada begyndt at producere parfumer i 2006. Prada parfumerne omfatter blandt andet Infusion d’Iris, Infusion d’Homme, L'eau Ambrée, Prada Amber og Prada Candy. Derudover har Prada produceret både Eau de Toilette og Eau de Parfume. Parfumerne er kraftigere i duften end Eau de Toilette, så hvis du er til lettere og mere luftige dufte, skal du vælge en Eau de Toilette fra Prada. Duftnoterne i parfumerne indeholder alt fra blomsterrige dufte, til tungere og mere dystre dufte, så det gælder om at finde ud af hvad man foretrækker. Det kan jo afhænge af årstid, lejlighed og humør, men fordi vi sælger Prada parfumer billigt, kan man tillade sig at købe flere.

Her hos Luxplus har vi et bredt udvalg af dufte fra Prada, både til mænd og kvinder. Fælles for Pradas dufte er, at de alle oser langt væk af lækkerhed, der e rvirkelig kælet for detaljerne på flakonerne. Man vil til hver en tid gerne have dem stående fremme hjemme på badeværelset.

Hvilken Prada duft er du?


Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus