Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

ESCADA

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

ESCADA

Escada

Escada er oprindeligt et tysk modehus, stiftet i 1978. Fra starten blev modebrandet hurtigt kendt for sine klare farver og mønstre, eksklusive broderier, samt strikkede designs. Escada spænder både over modetøj, tasker, solbriller og parfumer. Men især de frugtige, lette og feminine parfumer har været med til at stadfæste Escada brandets succes.
Hvem kender ikke Escada parfumerne i de farvestrålende parfumeflakoner som man ikke kan andet end blive i godt humør af at kigge på? Lige så glad bliver man når man dufter til Escadas altid søde, frugtige og blomstrende parfumedufte. Escada er kendt for at være søde parfumer som de fleste hurtigt falder for.

Billige Escada parfumer

Blandt kendte Escada parfumer findes bl.a. Moon Sparkle, Escada Especially, Escada Ocean Lounge og Marine Groove. Escada parfume samlingen indeholder både kendte klassikere som i utallige år hører til de helt store parfumeklassikere, men Escada lancerer også hvert år en ny sommerparfume som hurtigt bliver meget populære. Til flere af de helt store sommerparfumer hører f.eks. Escada Turqoise Summer, Cherry in the air, Escada Born in Paradise og Escada Agua del Sol.

Escada er duften af sommer

Escada parfume er ensbetydende med duften af sommer, sol, fester, drinks, ferie og bare generelt rigtig godt humør. Escada er duften som kan forlænge din sommer langt ind i de kolde vintermåneder. De farvestrålende, blomsterprydede parfumeflakoner gør heller ikke Escada brandet mindre sødt og glædesstrålende. Escada er parfumer som man ikke kan andet end holde af. De søde parfumer har en god holdbarhed på kroppen og en duft som ikke er overdøvende, men sød og feminin og fuld af god sommerstemning.
Brug din Escada parfume om sommeren for at understrege stemningen af ferie, afslappethed og godt humør, og brug den så om vinteren for at mindes den dejlige varme sommer, sjove fester og ture på stranden.
Med de søde og ofte eksotiske duftnoter, er det ikke svært at forstå hvorfor Escada er kendt og elsket af så mange kvinder over hele verden.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus