Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

RITUALS

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

RITUALS

Rituals

Rituals er et verdenskendt brand, som både kan tilbyde dig ting til hjemmet og en lang række produkter inden for personlig pleje. Rituals, er som brandets navn antyder, skabt med det formål at gøre hudpleje til små ritualer, hvor du gør noget godt for dig selv. Alle Rituals produkter er skabt af luksuriøse formler, som har til formål at forkæle din hud og dine sanser til fulde. Nyd et afslappende øjeblik for sig selv, hvor det ikke skal handle om andet end dig og dit velbefindende. 

Hud- og kropspleje fra Rituals 

Rituals har inddelt deres produkter i flere forskellige kollektioner, som indeholder hver deres unikke ingredienser og personlige duft. På den måde kan du altid være sikker på at finde netop den produktserie, som matcher dine præferencer. Hver kollektion indeholder som oftest shampoo, conditioner, body milk, duftpinde, shower gel og meget mere. Så når du har fundet din favoritduft, er der rig mulighed for at tilkøbe en lang række forskellige plejende produkter med netop den duftnote, som passer til dig. 

Rituals - mild over for dig og miljøet

Det er ikke kun mennesker, som Rituals ønsker at værne om, brandet gør nemlig også en ihærdig indsats for at beskytte miljøet og dermed bane vej for en mere bæredygtig verden. Rituals arbejder hele tiden på at mindske deres aftryk på jorden, så vi alle kan nyde godt af de mange fantastiske ressourcer som planeten har at byde på. Du kan roligt bruge produkterne fra Rituals med god samvittighed, da brandet hverken gør brug af parabener, MIT, ftalater, eller mikroplast. 


Tag en pause fra hverdagens stress og jag og nyd godt af Rituals mange plejende produkter, som vil få dig helt ned i gear, hvor kun du og dit velvære er i fokus. Nyd et afslappende bad, hvor den lækre konsistens fra både shampoo, conditioner og shower gel vil nære og pleje både hår og hud. Lad de behagelige dufte indhylle dig og tilføre ro og masser af well-ness feel. Find dine personlige Rituals favoritter her på Luxplus. Vi er sikre på at de bliver fast inventar på badeværelseshylden fremadrettet.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus