Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
smfzzf,m

Parabenefrie parfumer fra CLEAN

Af beauty ekspert Camilla Klarskov
"Efter i evigheder at have flirtet med tanken om at skifte til en CLEAN duft, er jeg blevet indehaver af to styks – og det er den bedste beslutning"

Jeg er nok det, man ville kalde kedelig, når det kommer til parfumer og dufte. Jeg har nemlig brugt den samme Daisy-variant fra Marc Jacobs i så mange år, at jeg efterhånden slet ikke kan huske, hvornår jeg sidst ejede en anden. Men efter i evigheder at have flirtet med tanken om at skifte til en af CLEANs lækre dufte, er jeg blevet indehaver af hele to styks – og lad mig sige med det samme, at det er den bedste beauty-beslutning, jeg har truffet denne sommer!


CLEAN parfumer er rene dufte

CLEAN er skabt på baggrund af et simpelt koncept, hvor dét, du rent faktisk har brug for, når det kommer til duft, er sat i centrum, og alt andet cuttet væk. No bullshit. Som navnet også indikerer, er CLEAN inspireret af renhed og sæbe, og både duftsortiment samt emballage er gennemsyret af netop renhed, velvære og friskhed. Der er tale om eau de parfume-dufte af bedste kvalitet, som hverken er tunge, kvalmende eller altoverdøvende, men blot lette og velduftende parfumer, der holder hele dagen og efterlader en følelse af friskhed – og selvfølgelig renhed. Og så går det selvfølgelig ikke at brande sig på at være ren, uden også at være ren, når det kommer til produktion! Derfor er CLEANs produkter – alt lige fra selve parfumen, emballage og sågar plastikindpakning – produceret bæredygtigt. Ja tak! CLEAN parfumerne er desuden parabenefri, fri for sulfater, kunstige farvestoffer, mineralske olier og animalske ingredienser. 


Netop følelsen af at dufte rent og friskt, synes jeg har været perfekt i den sommervarme, vi har kunnet nyde godt af de seneste måneder. Og selvom min nye Air og Rain har fungeret ekstra godt her i sommersæsonen, er et af CLEANs (mange) store plusser i min bog, at duftene er så afbalancerede, stilrene og universelle, at de fungerer godt i alle sammenhænge, hvad end det så er sommerferie, på arbejdet eller til festligere lejligheder. 


CLEAN er desuden særlig, fordi produkterne er udviklet til at kunne bruges til layering. Det vil sige, at parfumerne kan bruges sammen på kryds og tværs, så man selv kan udvikle sin helt egen, unikke duftsammensætning, der matcher lige netop det udtryk, man gerne vil opnå. 


Nu behøver jeg næppe at pointere, at Daisy har fået alvorlig konkurrence fra CLEAN, så jeg vil i stedet nøjes med at sende mine varmeste anbefalinger til disse smukke, velduftende parfumer, som i øjeblikket gør mig i ekstra godt humør hver morgenen.  

Den er god nok