Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

Versace PÅ VEJ PÅ LAGER

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

VERSACE PARFUMER

Versace

Parfumerne og duftserierne til mænd og kvinder fra Versace er skabt ud fra et eksklusivt og luksuriøst udtryk. Helt generelt kan man ikke lade være med at tænke på disse ord, når der tales om det verdenskendte brand Versace. Versace kan bryste sig af at have mange smukke modekollektioner bag sig og derudover også være skaberne bag en lang række accessories, tasker, sko og så selvfølgelig de mange skønne og velduftende parfumer. Mangler du en ny duft til din duftgarderobe eller vil du overraske en du holder af med en fantastisk parfume, så er Versace et rigtigt godt bud. 


Versace blev grundlagt tilbage i 1978 i Milano. Gianni Versace er et af de førende mode- og design huse på verdensplan, hvis designs består af alt fra haute couture, accessories, smykker, ure, briller, dufte og meget mere. Versaces designs bærer præg af deres lange rejse og iøjenfaldende og ikoniske designs. 

Versace parfumer og dufte til mænd

Af parfumer og andre lækre dufte til mænd har Versace skabt flere dufte, som er blevet klassikere, såsom Versace Eros, der både findes som deodorant spray, deo stick og Eau de Toilette. Andre maskuline duftklassikere fra Versace er for eksempel Versace Eau Fraiche for men, som ligeledes kommer i Eau de Toilette og deo stick, Versace L’Homme, Versace Pour Homme Eau de Toilette og Versace Pour Homme deo stick.

Versace parfumer til kvinder

Til kvinder er Versaces parfumeudvalg ligeledes bredt og byder på mange skønne duftoplevelser. Dyk ned i det store eksklusive udvalg af billige Versace parfumer til kvinder og find din nye duftfavorit. Parfumeflaskerne udstråler Versaces verdenskendte glamour og elegance som vil pryde et hvert sminkebord eller badeværelse. 

I blandt udvalget til kvinder finder du klassikere som Versace Yellow Diamond Eau de Toilette, Versace Bright Crystal, Versace Woman og Versace Eros Pour Femme og mange, mange flere.


Har du lyst til at prøve forskellige parfumevarianter til kvinder eller mænd fra Versace, kan du med fordel prøve nogle af Versaces miniature parfumer. De er perfekte til at afprøve en ny duft, inden man køber en stor udgave, eller til at have med i tasken eller lommen, når man er på farten. Vores udvalg af Versace dufte til kvinder og mænd kommer i alle størrelser fra miniature på 5 ml, til 30 ml, 50 ml, 75 ml, 90 ml, 100 ml.

Parfumer fra Versace - den perfekte gaveide

Du kan også finde billige gaveæsker fra Versace med parfume, bodylotion eller showergel. En gaveæske med eksklusive produkter til både mænd og kvinder, er et sikkert gavehit, der emmer af luksus og god kvalitet. Versace parfumer er til den stilsikre mand og kvinde, der ønsker en elegant og glamourøs duft, der hurtigt bliver en favorit på parfumehylden.


Når du har fundet den Versace parfume som er lige dig, så pas godt på de lækre duftnoter, så du kan bevare din parfumes duft præcis som du kan lide den. Parfumer er helt generelt ikke vild med direkte sollys. Derfor er det en rigtig god ide at finde en placering i dit hjem, hvor din parfume kan stå hvor der ikke er for meget lys og også meget gerne køligt. Er der meget varmt på dit badeværelse, vil vi anbefale dig at finde en anden god placering til dine Versace dufte, da både varme og lys ikke er gode for duftmolekylerne. 


Når du påfører din parfume, er det en god ide at spraye din nye yndlingsduft på lige efter bad, hvor huden stadig er let fugtig fremfor, når du er på vej ud af døren. En duft vil nemlig lettere binde sig til huden når huden er fugtet og vil på den måde kunne nydes i længere tid. 


Se dig omkring her på siden og find din nye yndlingsduft fra det lækre brand, Versace. Vi er sikre på, at du vil finde en duft som du vil vende tilbage til.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus