Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit
Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

VERSACE PARFUMER

Versace

Parfumer og dufte fra Versace

Parfumerne og duftserierne til mænd og kvinder fra Versace er gennemførte i et eksklusivt udtryk. Til mænd har Versace skabt flere dufte som er blevet klassikere, såsom Versace Eros, der både findes som deodorant spray, deostick og EdT. Andre maskuline duftklassikere fra Versace er for eksempel Versace Eau Fraiche for men, som EdT og deostick, Versace L’Homme, Versace Pour Homme eau de toilette og Versace pour homme deo stick.

Til kvinder er Versaces parfumeudvalg ligeledes stort. Dyk ned i det store eksklusive udvalg af billige Versace parfumer til kvinder. Parfumeflaskerne udstråler Versaces verdenskendte glamour og elegance. Til kvinder finder du klassikere som Versace Yellow Diamond EdT, Versace Bright Crystal, Versace Woman og Versace Eros pour femme og mange flere.

Har du lyst til at prøve forskellige parfumevarianter til kvinder eller mænd fra Versace, kan du med fordel prøve nogle af Versaces miniature parfumer. De er perfekte til at afprøve en ny duft, inden man køber en stor udgave, eller til at have med i tasken eller lommen, når man er på farten. Vores udvalg af Versace dufte til kvinder og mænd kommer i alle størrelser fra miniature på 5 ml, til 30 ml, 50 ml, 75 ml, 90 ml, 100 ml.

Du kan også finde billige gaveæsker fra Versace med parfume, bodylotion eller showergel. En gaveæske med eksklusive produkter til både mænd og kvinder, er et sikkert gavehit, der emmer af luksus og god kvalitet.

Versace parfumer er til den stilsikre mand og kvinde, der ønsker en elegant og glamourøs duft, der hurtigt bliver en favorit på parfumehylden.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en medlemsklub, hvor du kan opnå store besparelser på mange tusinde produkter. Du vælger selv om du vil handle til vores normalpris, eller om du vil oprette et medlemskab og opnå de store medlemsrabatter. Første måned er gratis og derefter koster det 89,-/md. - og du kan opsige når du vil.

Udover besparelsen på produkterne, får du som medlem også fri fragt på ALLE ordrer. Vi glæder os til at byde dig velkommen.