Paco Rabanne PÅ VEJ PÅ LAGER

Besparelsen er udregnet i forhold til markedsprisen. Priserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du bliver automatisk medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

PACO RABANNE

Paco Rabanne
Paco Rabanne er en kendt fransk designer som oprindeligt kommer fra Spanien. Paco Rabanne har arbejdet for adskillelige store kendte modehuse, men han startede sit eget modehus tilbage i 1966 og blev hurtigt kendt som modeverdenens frække dreng. Paco Rabannes vovede og flamboyante design skilte sig hurtigt ud i modebilledet. Han brugte bl.a. papir, metal og plastik til at skabe de mest fantastiske mode kreationer.
Men Paco Rabanne er om noget også kendt for sine ekstravagante og lækre luksus parfumer der er blandt de mest solgte i verden. Paco Rabanne parfumerne inkluderer bl.a. den meget kendte Paco Rabanne 1 Million edt og 1 Million Intense edt til mænd. Paco Rabanne One Million parfumen kommer i den anderledes og flotte parfume flakon som ligner en skinnende guldbarre og udstråler luksus og kvalitet. Paco Rabane 1 Million er mande parfumen til den selvsikre mand der ikke er til at stoppe og som går efter guldet.
Kvinde versionen af parfumen hedder Paco Rabanne Lady Million edp og er ligeledes i et smukt guld design, men kvinde parfumen fra Paco Rabanne ligner en eksklusiv slebet diamant, og den gyldne farve får den til at stråle i en smuk gylden farve.

Derudover byder Paco Rabanne parfume udvalget også på andre eksklusive duftserier og parfumer som Paco Rabanne Olympea der er en utrolig feminin duft i en smuk rosa parfume flakon og i en perfekt balance mellem friske duftnoter og sødere duftnote. Paco Rabanne Olympea er en ny parfume som hurtigt er blevet meget populær over hele verden.
Til mænd har Paco Rabanne også skabt den maskuline vinder parfume Invictus som ligner en flot pokal fra sportens verden og som er skabt til den aktive mand som ønsker en frisk og meget maskulin parfume.
Af andre Paco Rabanne parfumer kan nævnes Paco Rabanne Black XS og Black XS Potion til både mænd og kvinder. Mange af parfumerne fra Paco Rabanne findes også som gaveæsker, så du kan give Paco Rabanne parfume i gave til en du holder af.
Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK