Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

HERBAL CARE

Herbal Care PÅ VEJ PÅ LAGER

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

HERBAL CARE

Herbal Care

Hvis du som forbruger værdsætter innovation, høj kvalitet og effektivitet i naturlig kosmetik, så er Herbal Cares produkter lige noget for dig! Farmona Natural Cosmetics Laboratory, som er selskabet bag Herbal Care produktsortimentet, tilbyder over 450 forskellige produkter til krop, ansigt og hår. Farmona Natural Cosmetics Laboratory blev grundlagt i 1997 i Krakow. Virksomhedens filosofi kombinerer det nyeste inden for kosmetik og næringsstoffer i naturlige plantebaserede ingredienser. Farmona Natural Cosmetics Laboratory produkter eksporteres til over 30 forskellige lande verden over.

Beauty produkter af høj kvalitet inden for ansigt, hår og krop

Virksomhedens mission er, at fremstille kosmetiske produkter af høj kvalitet til ansigt, hår og krop med kundernes behov som fokus. Herbal Care har sit eget laboratorium, hvor der bliver forsket, udviklet produkter, hvor markedsudviklingen bliver overvåget, hvor udviklingen af moderne teknologi bliver til og meget mere. Virksomheden er altså konstant på udkig efter nye formler og aktive ingredienser til at opfylde behovene hos selv de mest krævende kunder.

Beviset for, at Herbal Care ved hvad de laver, kan findes i de priser de har modtaget. En af disse priser er en Europæiske medalje, der hedder “Industry Leaders of Change”, som de fik med Herbal Care serien, der indeholder hår- og kropsprodukter.

Naturlig skønhed med Herbal Care

Herbal Care består som sagt af en række serier ansigt, krop og hår inspireret af naturens rige natur og er baseret på naturlige planteekstrakter. Deres produkter er fri for parabener, mineralolier, kunstige farvestoffer og alkohol, og er derfor ideelle til dem, der værdsætter den naturlige skønhed.

Herbal Care produkter er milde for huden og miljøet. De indeholder naturens mest dyrebare skatte: urter fra økologisk rene områder og unikke kombinationer af næringsstoffer - alt for at opretholde en smuk, silkeblød og sund hud.

Deres cremer indeholder en række naturligt aktive ingredienser, der er blide og plejende for at forbedre hudens tilstand og udseende. Nogle af disse er specielt udviklede produkter, der fugter i dybden og tilføjer langvarig næring til din hud. Her på Luxplus kan du købe dine skønhedsprodukter uden at gå på kompromis med miljø, hud eller pung!

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus