Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit
Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

REN

REN

REN Clean Skincare var allerede 2000 pionerer i ren hudpleje, der giver reelle resultater uden unødvendige tilsætningsstoffer. Fra hovedkontoret i det hippe East London produceres der hudplejeprodukter med den rette balance mellem biologi og højteknologi, og resultatet har ramt hudplejebranchen med storm. I dag er REN et af de mest fremtrædende mærker takket være sine rene produkter, der giver uovertrufne resultater for priser, de fleste har råd til.

På REN er der også et stærkt fokus på at tage sig af den planet, vi sammen lever på, hvorfor alle produkter og emballagerne er 100% genanvendelige.

REN hudpleje til akne

REN har blandt andet et ry for, at have rigtig gode og effektive produkter til bekæmpelse af akne. Hvorfor er det så, at REN Hudplejeprodukter er gode til akne? Svaret er, at REN har forstået noget, som mange andre hudpleje producenter ikke har - fokus er ikke kun på at udvikle produkter, der kan fjerne fedt, olie og urenheder, der forværrer akne, men også på aktivt at bekæmpe de bakterier, der er årsag til akneudbrud. REN er eksperter i at finde naturlige aktive ingredienser, der tager kampen op mod akne. Gør som tusindvis af andre med problemhud, og begynd at bruge REN Hudplejeprodukter mod akne, du vil hurtigt mærke forskellen.

REN BB cream

Et af de mest kendte produkter fra REN er REN BB cream, der er kendt for sin fantastiske evne til at farvekorrigere efter en hud der består af rødme og ujævnheder, mens formlen med sine naturlige ingredienser beskytter og plejer din hud. REN Skincare BB Cream er også anerkendt for sin silkeagtige formel, der giver en enestående finish på huden. Hvis du prøver REN Skincare BB Cream, er der ret gode chancer for, at du ikke vil gå tilbage til en anden BB Cream, for der er virkelig en grund til dens popularitet.

Naturlige produkter

Af en eller anden grund er der få, der sælger REN Hudpleje i Danmark, men her hos Luxplus lytter vi til vores medlemmers ønsker om rene produkter. Du finder vores udvalg af REN produkter lige her på siden, prøv dem med god samvittighed.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus