Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit
Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

REN

REN

REN Clean Skincare var allerede 2000 pionerer i ren hudpleje, der giver reelle resultater uden unødvendige tilsætningsstoffer. Fra hovedkontoret i det hippe East London produceres der hudplejeprodukter med den rette balance mellem biologi og højteknologi, og resultatet har ramt hudplejebranchen med storm. I dag er REN et af de mest fremtrædende mærker takket være sine rene produkter, der giver uovertrufne resultater for priser, de fleste har råd til.

På REN er der også et stærkt fokus på at tage sig af den planet, vi sammen lever på, hvorfor alle produkter og emballagerne er 100% genanvendelige.

REN hudpleje til akne

REN har blandt andet et ry for, at have rigtig gode og effektive produkter til bekæmpelse af akne. Hvorfor er det så, at REN Hudplejeprodukter er gode til akne? Svaret er, at REN har forstået noget, som mange andre hudpleje producenter ikke har - fokus er ikke kun på at udvikle produkter, der kan fjerne fedt, olie og urenheder, der forværrer akne, men også på aktivt at bekæmpe de bakterier, der er årsag til akneudbrud. REN er eksperter i at finde naturlige aktive ingredienser, der tager kampen op mod akne. Gør som tusindvis af andre med problemhud, og begynd at bruge REN Hudplejeprodukter mod akne, du vil hurtigt mærke forskellen.

REN BB cream

Et af de mest kendte produkter fra REN er REN BB cream, der er kendt for sin fantastiske evne til at farvekorrigere efter en hud der består af rødme og ujævnheder, mens formlen med sine naturlige ingredienser beskytter og plejer din hud. REN Skincare BB Cream er også anerkendt for sin silkeagtige formel, der giver en enestående finish på huden. Hvis du prøver REN Skincare BB Cream, er der ret gode chancer for, at du ikke vil gå tilbage til en anden BB Cream, for der er virkelig en grund til dens popularitet.

Naturlige produkter

Af en eller anden grund er der få, der sælger REN Hudpleje i Danmark, men her hos Luxplus lytter vi til vores medlemmers ønsker om rene produkter. Du finder vores udvalg af REN produkter lige her på siden, prøv dem med god samvittighed.

REN Skincare dagcreme 

En god dagcreme kan være med til både at beskytte huden mod frie radikaler og give fugt og næring til huden. Det er en god ide at benytte den rette dagcreme dagligt, som passer til din hudtype, så du på den måde giver den alt det den har brug for i det daglige. REN Skincare har udviklet mange fantastiske dagcremer, så se udvalget igennem og find din nye favorit lige her på siden. 

REN Skincare ansigtsmaske

REN Skincare har skabt mange forskellige ansigtsmasker til alle hudtyper, så du kan være sikker på, at finde en ansigtsmaske blandt sortimentet som også passer til dig. Oplev lækre ansigtsmasker som virker dybderensende på huden, tilfører fugt eller noget helt tredje. 

REN Skincare serum

Vil du give din hud intensiv fugt, forebygge ældningstegn, udjævn pigmentfejl eller noget helt andet, så kan den rette serum hjælpe dig godt på vej, så du kan få den hud du ønsker dig. En serum indeholder mindre molekyler, som derfor trænger dybere ned i huden (end eksempelvis en dagcreme) og derfor kan et serum arbejde mere aktivt på huden, så du får så meget som muligt ud af dit produkt. 

REN Skincare ansigtscreme 

REN Skincare har skabt mange forskellige ansigtscremer som blandt andet dag- og natcremer. Cremerne er udviklet således at de dækker forskellige behov og sørger, frem for alt, at holde din hud hydreret dagen eller natten igennem, så huden føles fantastisk blød og lækker. 

REN Skincare rensegel 

For at få en smuk hud er det vigtigt dagligt at få renset huden med et godt renseprodukt. REN Skincare har udviklet forskellige rense gels, som nænsomt renser huden for skidt og snavs. Huden vil derfor ikke føles hverken irriteret eller tør efter brug. REN Skincares rense formularer er derfor helt eminente til dig, der vil have milde, men effektive produkter. 

REN Skincare ansigtsrens 

Du kan få forskellige fantastiske ansigtsrens fra REN Skincare, der kommer i forskellige konsistenser, så der er noget for enhver smag. At rense sin hud fri for makeup rester, skidt og snavs er nummer et, hvis du vil opnå en sund hud med en smuk udstråling. 

REN Skincare body scrub 

Vil du gøre din hud fri for døde hudceller, som skaber en tør og ru overflade, så skal du have fat i en af de skønne body scrubs fra REN Skincare. Produkterne er med til at give huden fornyet liv og skaber en smuk glød i hudens overflade. Du vil ved hjælp af en REN Skincare body scrub også få mere ud af en body lotion, da huden bedre vil kunne optage fugten fra dette produkt, når den tørre hud er blevet fjernet. 

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus