Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Ren Evercalm Skincare

Hudpleje til sensitiv hud

Af REN skincare
Mange døjer med sensitiv hud og derfor har REN CLEAN SKINCARE udviklet den beskyttende, beroligende og styrkende hudplejeserie EVERCALM.

EVERCALM™ serien er en af HERO serierne fra REN CLEAN SKINCARE. En beroligende hudplejeserie der er specielt designet til en sensitiv og reaktiv hud. Den er med til at regulere immunforsvaret og dermed reducere risikoen for kronisk irritation, der øger tidlig aldring i huden. EVERCALM™ er en videnskabelig bevist behandling mod rødme, overfølsomhed, der består af et komplet plejesystem, der reducerer rødme og reaktiv hud på bare 21 dage. Produkterne indeholder den sidste nye innovation i hudens anatomi, samt kraftfulde antioxidanter, der beroliger, reparerer og beskytter huden.

  • EVERCALM™ er et klinisk bevist plejesystem 
  • Luksuriøse teksturer og dufte – en sanselig oplevelse 
  • 100% optimalt tolereret. Dermatologisk vurderet / Høj tolerance for selv den mest sensitive hud. Dermatologisk test
  • Videnskabelig bevist til behandling mod rødme og sensitiv hud

Herunder kan du finde information omkring de forskellige produkter fra EVERCALM™ serien som du kan finde hos Luxplus. 

EvercalmTM Global Protection Day Cream er en fugtighedscreme pakket med antioxidanter, der hjælper med at berolige, reparere og beskytte hudens naturlige barriere. Den er specielt udviklet til en sensitiv hud. Cremen efterlader huden optimalt fugtet, beroliget, lindret, beskyttet og smuk. 


Populære produkter fra REN Skincare Evercalm serien

EvercalmTM Gentle Cleansing Milk er en mild rensemælk, der både fjerner snavs og makeup. Den efterlader huden afrenset, beroliget og blød. 

EvercalmTM Gentle Cleansing Gel er en mild ansigtsrens med gelékonsistens, der efterlader huden afrenset, opfrisket og lindret. 

EvercalmTM Ultra Comforting Rescue Mask lindrer hudens fysiske ubehag og symptomer, der er relateret til sensitiv hud, og hjælper med at øge hastigheden af genoprettelsen af huden. Masken giver huden en silkeblød fornemmelse, og leverer den ultimative følelse af komfort og ro. Huden efterlades glat med en strålende og sund teint.

EvercalmTM Anti-Redness Serum er specielt designet til sensitiv hud. Den beskytter, gendanner og forbedrer synligt hudens teint. Den reducerer irritation og modvirker rødme. Et ultra-fugtgivende serum, som smelter ned i huden.

EvercalmTM Overnight Recovery Balm genopretter hudens smidighed og hjælper med at beskytte huden mod fremtidige skader og frie radikaler. Den reducerer irritation, og huden føles dybt næret og fugtet samt lindret og beroliget. 

Den er god nok

Den er god nok. Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab. Første måned er gratis, herefter koster det 89,-/md. . og kan opsiges til udgangen af en medlemsperiode. Læs mere

Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Vi køber nemlig et stort udvalg af produkter med ægthedsgaranti direkte fra de største leverandører - så vores medlemmer kan få dem billigt.

Vil du også sige farvel til overpriser? Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab med din første ordre.

Prisen for medlemsskabet er kun 89,-/md og fortsætter automatisk til det opsiges - til udgangen af en medlemsperiode. Første måned er gratis. Læs mere

Bliv medlem