Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash

Spar ekstra 👉 Dagens bedste deals Køb nu

Ren Skincare radiance

Sådan får du din hud til at stråle

Af REN skincare
RADIANCE serien fra REN giver fornyet energi og glød, så huden bliver smuk og strålende. Læs her om hvordan du giver din hud mere liv og glød.

RADIANCE er en af HERO serierne fra REN CLEAN SKINCARE og er en komplet serie designet til at udglatte hudens overflade, booste vitalitet og udstråling, samt korrigere uperfektheder. RADIANCE går ind og eksfolierer, giver energi, korrigerer og forbedrer hudens udseende. Herunder kan du finde information omkring de forskellige produkter fra RADIANCE serien, som du kan finde hos Lyxplus. 

REN Skincare serien Radiance

Micro Polish Cleanser er en 2 i 1 formel, der dybderenser og blidt eksfolierer huden, så den efterlades ren, fornyet og strålende. En eksfolierende rens, som fornyer teinten og dramatisk forbedrer udstrålingen, samt reducerer fine linjer og rynker.

Ready Steady Glow Daily AHA Tonic er formuleret med fokus på hudens sundhed. Denne milde og effektive daglige tonic hjælper med at fremme hudfornyelsen og booster øjeblikkeligt huden udstrålingen og udjævner hudens overflade. Kan bruges dagligt på afrenset hud.


Radiance Perfection Serum er en multiaktivt serum, der booster hudens energi og efterlader huden frisk og strålende.

Glycolatic Radiance Renewal Mask er en eksfolierende maske, der fornyer teinten og dramatisk forbedrer hudens udstrålingen. Reducerer fine linjer og rynker.

Brightening Dark Circle Eye Cream indeholder 95% naturlige ingredienser, som synligt reducerer mørke rande og hævelser efter kun 7 dage. Cremens irritations-frie formel passer til alle aldre og hudtyper, selv de mest sensitive og de bioaktive stoffer lysner, fugter og giver området omkring øjnene et mere opløftet og friskt udseende. Hyldebærblomsters antioxidante funktion er at neutralisere frie radikaler, hvilket kan forårsage mørke rande og hævelser omkring øjnene. Glycogen hjælper med at opretholde fugtbalancen i huden i en længere periode, hvilket øger hudens fugtniveau og giver blødere, fastere og mere fyldig hud. 

*Forbrugertest Evaluering blandt 63 kvinder og 14 mænd


Overnight Dark Spot Sleeping Cream er en rig, fugtgivende natcreme er specielt udviklet til at bekæmpe mørke pletter og pigmentforandringer, mens du sover. Formlen arbejder uden brug af potentielt irriterende syrer, og den kan derfor bruges med enhver anden rutine eller alene. Efterlad de mørke pletter i mørket og vågn op til en hud med ny energi og en sund glød.


AHA Smart Renewal Body Serum er et fugtgivende kropsserum, der effektivt fjerner døde hudceller og genaktiverer hudens naturlige udstråling. Mælkesyre eksfolierer blidt, hjælper hudens naturlige cellefornyelsesproces og er med til at udjævne pigmentforandringer og udjævner hudtonen. Beriget med probiotisk ekstrakt for at styrke hudens barriere og forhindre vandtab. Xylitol og Natriumlaktat tilføjer fugt for en mere fyldig og glat finish. AHA Smart Renewal Body Serum efterlader hudens overflade mere glat og blød med en smuk og sund glød.

Den er god nok