Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
HISTORIEN BAG REN CLEAN SKINCARE

HISTORIEN BAG REN CLEAN SKINCARE

Af REN skincare
Hos REN SKINCARE har de en bred vifte af produkter til enhver hudbekymring. Det er produkter, som kan bruges af alle – som ikke skader vores planet.

REN CLEAN SKINCARE er et moderne og højteknologisk hudplejebrand som indeholder aktive ingredienser med klinisk beviste resultater. Ægte hudresultater er ikke defineret af alder, køn, hudtype eller hudtone – det er for alle. 

Igennem 20 år har REN CLEAN SKINCARE kun benyttet sig af naturlig udvundet ingredienser der arbejder med din hud og ikke imod din hud. REN CLEAN SKINCARE giver øjeblikkelige og langvarige beviste resultater for selv den mest sensitive hud. Uden at gå på kompromis er produkterne altid bæredygtigt fremskaffet og i emballager, der er designet til at stemme overens med REN CLEAN SKINCAREs Zero Waste ambition, hvilket betyder, at alle emballager vil være 100% genbrugt og genanvendelige fra 2021. 

REN CLEAN SKINCARE har defineret Ren hudpleje - og det er for alle. Det er Clean to Skin. Clean to Planet.

ET STORT UDVALG AF PRODUKTER FRA REN SKINCARE DER PASSER TIL ALLE

Uanset hvilken hudtilstand man har, så tilbyder REN CLEAN SKINACRE et bredt udvalg af produkter, der kan hjælpe med netop din hudbekymring – uden at irritere din hud eller skade planeten. Herunder kan du finde information omkring de forskellige serier som du kan finde hos Lyxplus.

RADIANCE 

RADIANCE er en af HERO serierne og er en komplet serie designet til at udglatte hudens overflade, booste vitalitet og udstråling, samt korrigerer uperfektheder. Et rense- og plejeprogram, der vil give dig en mere glat, tonet hud med mere glød. RADIANCE øger hudfornyelsen, korrigerer hudtonen, tilføjer energi, glød og udstråling. 

EVERCALMTM

EVERCALMTM er en af HERO serierne fra REN CLEAN SKINCARE. En beroligende hudplejeserie, der er specielt designet til selv den mest sensitive og reaktive hud. EVERCALMTM er videnskabelig bevist til at behandle og nedbringe rødme og overfølsomhed. EVERCALMTM er et komplet hudplejesystem, som reducerer rødme på bare 21 dage. Produkterne indeholder den sidste nye innovation i hudens anatomi, samt kraftfulde antioxidanter, der beroliger, reparerer, genopbygger og beskytter huden.

PERFECT CANVAS

Afslør dit perfekte lærred med vores klinisk dokumenterede Oil Cleanser og Makeup-primer.  

BIO RETINOIDTM

BIO RETINOID™ serien er specielt fremstillet til at reducerer linjer og rynker dramatisk. Produkterne regenererer huden via en dobbelt revolutionerende teknologi, der giver retinol-lignende resultater uden irritation. Huden er synligt mere glat, mere strålende og rynkerne er reduceret. Denne hudplejeserie relanceres i efteråret 2021.

V-CENSETM

V-CENSE™ serien er designet til at forsinke aldring og beskytte hudens ungdom. V-CENSE™ beskytter aktivt, udrenser og fornyer stresset hud, som viser de første tegn på aldring eller svækket vitalitet.

CLARIMATTETM

CLARIMATTETM er en serie som er designet til at normalisere talg produktionen i den kombineret hud, uden brug af skrappe midler. En unik bioteknologi kombinerer aktiviteten af to vegetabilske ekstrakter for at få kontrol over talg produktionen og eliminere de bakterier, der forårsager urenheder.

CLEARCALM

CLEARCALM 3 systemet bekæmper de tre faktorer, der forårsager akne, og reducerer den medfølgende inflammation uden at irritere.

FLASH

FLASH serien er afslutningen på en grå og kedelig teint. Flash Rinse 1 Minute Facial reducerer øjeblikkeligt tegn på trist hud og gendanner udstrålingen. En ny formel med koncentreret Vitamin C (10%), der giver spektakulære resultater på kun 1 minut. 

KEEP YOUNG AND BEAUTIFULTM

KEEP YOUNG AND BEAUTIFUL™ serien er designet til at opløfte og opstramme huden, give den et yngre og mere opstrammende, mere glat udseende. Takket være et unikt hyaluronsyre-kompleks bliver huden opstrammet på bare 30 minutter, og giver spektakulære resultater efter bare 28 dage. Fastheden opnås via en unik Hexapeptid-11 teknologi fra gæring af gær.

ROSA CENTIFOLIATM

ROSA CENTIFOLIATM er en serie af renseprodukter, som er baseret 100% på det naturlige Rosa Centifolia ekstrakt, som renser og frisker huden op. Egenskaberne i disse aktive ingredienser beskytter det kapillærer system i huden. 

VITA MINERALTM

VITA MINERALTM serien er designet til at fugte, nære og genopbygge huden med vitaminer og mineraler, som er essentielle for hudens vitalitet. Ansigtets, læbernes og øjnenes kontur bliver mere smidige, strålende og udglattede.

ATLANTIC KELP & MAGNESIUM 

ATLANTIC KELP & MAGNESIUM er en prisvindende, genoplivende kropsplejeserie. Med anti-trætheds olier og gendannelse af magnesium. Kelp (Søgræs/tang): Indeholder stærke antioxidanter, utallige mineraler, vitaminer og er et særligt rigt kildestof til magnesium. Beskytter huden mod frie radikaler og kan hjælpe med behandling af visse hudsygdomme, som fx. psoriasis, eksem og akne. Renser huden naturligt og forbedre smidigheden og elasticiteten. Hjælper med at reducere aldringstegn ved at tone, blødgøre, fugte og stimulere cellefornyelsen. Giver næring og hjælper hudens naturlige evne til at hele og reparere. Den energi-givende kraft fra Atlantic Sea Kelp hjælper med at genopfylde kroppen med det essentielle magnesium og efterlader dig og din hud med en følelse af energi, så du er klar til en ny dag.

MOROCCAN ROSE

MOROCCAN ROSE er hudplejeprodukter der efterlader huden silkeblød, frisk og en let duft af rose.

Den er god nok