Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

MOROCCANOIL

Moroccanoil PÅ VEJ PÅ LAGER

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

MOROCCANOIL HÅROLIE & HÅRPRODUKTER

Moroccanoil

Den originale Moroccanoil® behandling er på kort tid blevet en kæmpe succes på verdensplan, og de fantastiske hårprodukter og hårolie fra Moroccanoil er også blevet meget populære i Danmark, hvor flere og flere professionelle frisører forhandler de fantastiske hårprodukter. Morrocanoil er rig på antioxidanter, vitaminer, omega 3 og den plejende arganolie fra Marokko, som er verdensberømt for sine blødgørende og genopbyggende egenskaber på håret.

Moroccanoil hårolie

I serien af billige hårprodukter fra Moroccanoil finder du den populære Moroccanoil Oil Treatment til alle hårtyper, som kan redde selv det mest tørre og skadede hår. Morocanoil oil treatment hårolie er drøj i brug, og bruger du et par dråber dagligt i fugtigt hår, inden du tørrer håret, vil du få silkeblødt og velplejet hår på rekordtid. Selv afbleget og permanentet hår som er slidt og tørt, kan have stor gavn af moroccanoil hårolie, som styrker håret, fjerner krus og giver glansfuldt hår.

Moroccan Oil Treatment Light er en hårolie til fint hår, som ligeledes gennemfugter og plejer håret uden at tynge det og gøre det fedtet. Moroccan Oil Treatment Light er også særligt velegnet til lyst, skandinavisk hår som også trænger til ekstra fugt og pleje.

Moroccanoil produkter

Derudover kan du i Morrocanoil hårserien finde en god og billig hårmaske med en lækker cremet konsistens, der reparerer skadet hår, og giver håret ultimativ fugt og glans. De mange billige hårmasker fra Moroccanoil indeholder også mærkets populære arganolie, som forkæler håret med intens fugt og næring.

Du kan også forkæle dine krøller med en lækker curl cream, der gør det nemt at style krøllet hår, og få hårets krøller til at se sunde og velpelejede ud. En curl cream er perfekt til dig med krøllet hår.

Derudover er shampooerne fra Moroccanoil også yderst effektive. Der er både en til farvet/skadet hår, til fint hår og en der er lavet specielt til når man skal have renset håret og hovedbunden i dybden.

Billig Moroccanoil

Ingredienserne i de forskellige hårprodukter fra Moroccanoil er nøje udvalgt med tanke på kvalitet og effektiv hårpleje, og alle Moroccanoils produkter er parabenefri. Moroccanoil hårpleje er til dig, som ønsker sundt og velplejet hår, og som går op i kvalitet og sunde, naturlige ingredienser til en billig pris.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.