Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Bio-Oil

Fordelene ved hudplejeolier

Af Orkla, Bio-Oil
Reducer synligheden af permanente hudskader med de effektive olier fra Bio-Oil

Menneskets hud betragtes som et sanseorgan, da det er her, vi registrerer berøring, kulde, varme og andre fysiske stimuli. Det er desuden vores største organ og arbejder som kroppens første forsvarsværk.

Det slider på huden, at den tjener i forreste geled for kroppen, hvorfor det er vigtigt at sørge for, at den har de bedste forudsætninger for at kunne fungere. Desuden skal den også beskyttes for synlige skader. Til at hjælpe har Bio-Oil lavet en hudplejeolie, som hjælper med at bevare hudens fugtighed og elasticitet og dermed forebygge forskellige hudskader og mindske synligheden af dem, der allerede måtte have sat sig i huden.

Forebyg ar og strækmærker med Bio-Oil

Selvom de fleste nok har svært ved at trække lighedstegn mellem et ar og et strækmærke, så er det faktisk i den samme kategori – begge dele er nemlig permanent beskadiget hud. Hvor et strækmærke er en overstrækningen af fibre, som sker i kroppens underhud, så er et ar lokaliseret i den overfladiske del af huden.

I begge tilfælde dannes den permanente skade fordi, at huden forsøger at reparerer sig selv for hurtigt, hvor den nærmest går i overlevelsestilstand og overproducerer kollagen for at rette op på skaden. Det er denne proces, som giver ar og synlige skader. Bio-Oil Hudplejeolie styrker hudens naturlige forsvar ved at blødgøre huden og gøre den mere elastisk. På denne måde er huden bedre rustet imod strækmærker ved fx graviditet eller øget muskelmasse, hvis man hjælper den på vej med olie. For at reducere risikoen for strækmærker ved graviditet anbefales det at påføre Bio-Oil fra 3. graviditets måned. For at reducere risikoen for strækmærker ved graviditet anbefales det at påføre Bio-Oil fra 3. graviditets måned, da Bio-Oil blandt andet er med til at forbedre hudens elasticitet. 


Reducer synligheden af permanente hudskader

Bio-Oil Hudplejeolie var ligeledes den første olie, der undergik kliniske forsøg og beviste, at den kunne reducere synligheden af allerede eksisterende ar og strækmærker ved at udjævne hudtonen. Olier har generelt den egenskab, at huden elsker og accepterer dem. Huden har en egenskab til at absorbere olier og dermed give de aktive ingredienser mulighed for at trænge ind i huden. For at kunne opnå den ønskede effekt, så skal hudplejeprodukter have mulighed for at arbejde under huden og ikke blot i de øverste lag. 

Bio-Oil Hudplejeolie har opnået meget positive resultater igennem flere år, hvorfor læger og farmaceuter verden over også anbefaler produktet. Bio-Oil Hudplejeolie er på verdensplan et af de førende produkter mod ar og strækmærker og har vundet over 400 priser indenfor hudpleje. Det er dog vigtigt at understrege, at Bio-Oil ikke kan fjerne ar og strækmærker, men forbedre udseendet af dem, så de bliver mindre synlige og mere ensartet med den omkringværende hudtone. 

Nyt liv til dehydreret hud

Træt og dehydreret hud er mere udsat, da man nedsætter hudens fleksibilitet samt barrierefunktion, som hjælper med at bevare hudens generelle fugtighed. Ved at bruge Bio-Oil Hudplejeolie får du et produkt, som trænger hurtigt ind i huden og hjælper med at genoprette hudens egne funktioner. Desuden tilfører produktet næring og fugt til huden uden at virke fedtet, ligesom den hjælper med at fastholde hudens fugtighed og bidrage til hudens naturlige fugtighedsbarriere. Det er med til at sikre, at huden genetablerer og fastholder sin glathed og smidighed.

Et værn til aldrende hud

Når huden ældes, bliver rynker, linjer og folder mere fremtrædende på grund af afslapning og forringelse af elastinfibrene. Bio-Oil Hudplejeolie indeholder adskillige ingredienser, der hjælper med at blødgøre huden, hvilket gør den blødere, glattere og mere smidig og derved forbedres udseendet af den aldrende og rynket hud. Bio-Oil Hudplejeolie fugter også huden og forbedrer tekstur, tone og udseende af de fine linjer og rynker. Som et ekstra plus kan den også bruges som after-sun behandling samt som lindring af solskadet hud. 

Olien bevarer aktive ingrediensers gode egenskaber

Bio-Oil Hudplejeolie er som andre olier et iltfrit miljø, der bl.a. bevarer planteekstrakterne fra calendula, lavendel, rosmarin og kamille samt A og E vitaminernes gode egenskaber. Den innovative ingrediens Purcellin OilTM reducerer tykkelsen af formuleringen og gør den lettere for huden at absorbere og sikrer samtidig, at nøgleingredienserne trænger ned i de hudlag, hvor de gør gavn.

Bio-Oil kan benyttes til alle hudtyper samt på hele kroppen og i ansigtet. Bio-Oil påføres 2 gange dagligt i minimum 3 måneder for at opnå fuld effekt, men test viser synlige resultater allerede tidligere i perioden.

Den er god nok

Den er god nok. Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab. Første måned er gratis, herefter koster det 89,-/md. . og kan opsiges til udgangen af en medlemsperiode. Læs mere

Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Vi køber nemlig et stort udvalg af produkter med ægthedsgaranti direkte fra de største leverandører - så vores medlemmer kan få dem billigt.

Vil du også sige farvel til overpriser? Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab med din første ordre.

Prisen for medlemsskabet er kun 89,-/md og fortsætter automatisk til det opsiges - til udgangen af en medlemsperiode. Første måned er gratis. Læs mere

Bliv medlem