Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

BIO-OIL

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

BIO-OIL

Bio-Oil

Bio-Oil er en prisvindende olie som hurtigt er blevet en kæmpe succes hos millioner af kvinder verden over, for sine gode egenskaber og sin evne til at forbedre udseendet af strækmærker, ar, aldrende hud, dehydreret hud og ujævne hudnuancer. Bio-Oil er det mest solgte produkt mod ar og strækmærker og sælges i dag i mere end 17 forskellige lande.

Bio Oil har også vundet utallige priser for deres banebrydende teknologi og gode indhold. Bio-Oil er fremstillet af planteekstrakter, mineralske olier og vitaminer som E-vitamin og A-vitamin. Den mest avancerede og fantastiske ingrediens er PurCellin olie som gør Bio-Oil nem at påføre og får de gode vitaminer og planteekstrakter til at trænge hurtigt ind i huden, så huden får stor gavn af oliens plejende egenskaber.

Bio-oil strækmærker

Bio Oil er en kropsolie der hurtigt og let trænger ind i huden, uden at efterlade den fedtet. Adskillige test har dokumenteret hvordan Bio-Oil allerede efter kort tids brug, synligt mindsker strækmærker og ar. Også gravide kan have stor glæde af at bruge Bio Oil til at forebygge eventuelle strækmærker i forbindelse med graviditet, og det ekstra pres som kroppen, og særligt huden, udsættes for.

Bio-oil produkter

I serien af Bio olie produkterne kan du finde Bio-Oil body oil i størrelse 60 ml, Bio-Oil 125 ml eller Bio-Oil 200 ml. Den lidt mindre størrelse i 60 ml er perfekt til dig som ønsker at teste Bio-Oil og derfor ikke behøver en stor mængde. Bio Oil 200 ml er billig og smart til dem som allerede kender til Bio-Oil og som ønsker et Bio-Oil produkt som holder længe, f.eks. i forbindelse med graviditet og den efterfølgende behandling af strækmærker, til en længere behandling og mindskning af ar eller blot som en kropsolie til dit daglige hudpleje ritual. Bio-Oil kan nemlig mere end blot bekæmpe ar og strækmærker. Bio-Oil er også en kropsolie som fugter huden og gør den dejlig blød og smidig. Om sommeren er Bio-Oil god som en fugtgivende olie til den solskadede hud, og om vinteren er Bio-Oil et perfekt hudpleje produkt til tør hud der trænger til ekstra fugt.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.