Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Bio-Oil gel

Hvorfor vælge en gel mod tør hud?

Af Orkla, Bio-Oil
De fleste af os har på et tidspunkt oplevet tør hud, hvor man har kæmpet med kløe og sprækker i huden. Det kan lindres vha. den rigtige pleje.
De fleste af os har på et tidspunkt i vores liv oplevet tør hud, hvor man har kæmpet med kløe og sprækker i huden. Dette har været et særligt fremtrædende problem gennem den seneste tid,
som har været hård for vores hænder. Selvom tør hud ikke betragtes som en sygdom, så er det en irriterende hudtilstand at døje med. Tør hud findes i mange forskellige former og grader, men de har heldigvis alle det til fælles, at de kan lindres gennem den rigtige pleje. Det efterlader en stor del af opgaven hos os selv, hvilket er en god situation at være i. Vi har nemlig alle muligheder for, at vi kan løse problemerne, og vi kan endda tage ansvaret helt på egne skuldre. Det vil vi hos Bio-Oil gerne være behjælpelige med, hvorfor vi har udviklet en gel til tør hud.

Få styr på tør hud med Bio-oil

Hvad er tør hud?

Tør hud kendetegnes ved, at den – pudsigt nok – føles tør, ligesom den ser mat ud. Det giver en mere stram hud, som har tendens til forskellige former for hudirritation, da hudens barriere er svækket – den har ikke højt nok fedtindhold til at beskytte sig selv og holde på fugten. Tør hud forekommer ved, at der slipper for meget fugt ud af huden. Da fugten i menneskets hud er i konstant bevægelse fra de inderste lag og mod overfladen, kræver det en god ydre beskyttelse at holde på den og begrænse, hvor meget af hudens fugt, der slipper ud. Det er blandt andet overhudens fedtindhold , som kontrollerer det, og hvis huden ikke bliver plejet og dermed ikke har nok fedt i sig, så mister den egenskaben til at holde på fugten. Det kan medføre den tørre og irriterede hud.

Klimaets påvirkning af huden

Huden påvirkes dagligt af både ude- og indeklima. De forskellige sæsoner har en enorm påvirkning af hudens tilstand, hvorfor vi særligt om vinteren ser flere lide af tør hud. Det sker, da
luftfugtigheden falder, ligesom kulde og blæst virker udtørrende. Når vi er indenfor, har radiatorer, brændeovne og klimaanlæg den effekt, at de skaber et tørt indeklima, som er medvirkende til at suge fugten ud af huden. Alt dette forstærkes af, at vi bevæger os mellem varme, tørre miljøer til kulden udendørs. Der har i den seneste tid desuden været høj fokus på ekstra håndvask og afspritning af hænderne. To rigtigt gode hygiejnetiltag, men som desværre er hårde mod hudens naturlige barriere. Det er med til at udtørre vores hænder hurtigt, hvis de ikke får den rette pleje.

Brug Bio-Oil Gel for effektiv lindring

Der findes et hav af cremer, lotions og body butters, der alle mener, at de er løsningen på tør hud. Så hvorfor vælge Bio-Oil? Med Bio-Oil Gel har vi lavet en innovativ gele-olie, hvor vi har erstattet vand som bærende ingrediens med aktive olier. Eftersom huden accepterer olier bedre end vand, da huden i sig selv indeholder olie, så giver det bedre mulighed for ingredienserne at arbejde i huden. Det betyder, at 4du hurtigere og mere effektivt kan komme tør hud til livs. Den lette og bløde formel har nemmere ved at trænge igennem hudens barriere, så den straks kan gå i gang med behandlingen af det tørre område samt pleje i dybden. Den olie baserede gel forsegler desuden fugten i huden, så den holder bedre på den. Bio-Oil Gel er beriget med glycerin, sheasmør, B3-vitamin samt kamille, der i kombination med hinanden plejer og nærer huden. Den har en beskyttende effekt, ligesom den blødgør, fugter og beroliger huden, så du igen kan genvinde din huds naturlige balance og funktioner. Selvom Bio-Oil Gel er oliebaseret, så tilstopper den ikke porerne, ligesom den absorberes uden at føles fedtet.

Hvordan bruger du din gel?

Når du påfører Bio-Oil GelGel, vil den i starten føles som en gel, der hurtigt udvikler sig til en olie. Det gør den nem at fordele, ligesom den trænger hurtigere ind grundet en mere flydende konsistens. Den kan bruges over hele kroppen og påføres blidt ind i huden med cirkulære bevægelser som fortsættes, til produktet er absorberet i huden. Da den er drøj i brug, skal du bruge en mindre mængde, end du generelt ville med en normal creme.

Den er god nok

Den er god nok. Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab. Første måned er gratis, herefter koster det 89,-/md. . og kan opsiges til udgangen af en medlemsperiode. Læs mere

Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Vi køber nemlig et stort udvalg af produkter med ægthedsgaranti direkte fra de største leverandører - så vores medlemmer kan få dem billigt.

Vil du også sige farvel til overpriser? Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab med din første ordre.

Prisen for medlemsskabet er kun 89,-/md og fortsætter automatisk til det opsiges - til udgangen af en medlemsperiode. Første måned er gratis. Læs mere

Bliv medlem