Kun for medlemmer:
  • Spar på alt
  • Altid gratis fragt
  • Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Forebyg strækmærker med Bio Oil

Bio Oil - Slut med strækmærker!

Af Luxplus
Kender du Bio Oil? Med Bio Oil kan du forebygge strækmærker under din graviditet, eller mindske de strækmærker du allerede har fået.

Din graviditet og første tid med baby er en helt vidunderlig og unik tid som bare skal nydes, og det efterfølgende liv med et eller flere børn er en fantastisk og lykkelig periode i dit liv (hård, ja! Men også helt speciel og fyldt med kærlighed).

Og midt i hele denne lykkerus er der måske bare én ting som irriterer dig lidt: Din krop har forandret sig en smule. Presset under graviditet, fødsel, amning osv. har sat sine spor, og du har fået de kendte hvide eller blålige striber på kroppen: Strækmærker.


Hvad er strækmærker?

Der kan være mange forskellige årsager til at strækmærker pludselig opstår. Mest kendt (og frygtet) er selvfølgelig historien om den gravide kvinde hvis maveskind, lår, bryster eller baller pludselig bliver fyldt med strækmærker. Og netop gravide er da også oplagte som ”ofre” for strækmærke angreb, da kroppen, og især huden, er under et ekstra stort pres under en graviditet fordi babyen vokser og kroppen så bare må følge med og udvide sig forholdsvis hurtigt.

Men det er bestemt ikke kun gravide der kan få strækmærker. Også bodybuildere, unge som pludseligt tager et ordentligt vækstspring og vokser hurtigt, eller personer som oplever vægtøgning eller pludseligt taber sig meget, kan danne strækmærker.

Når kroppen pludseligt udvider sig hurtigt, kan huden have problemer med at følge med, og det kan føre til små revner i hudlaget. Når disse ”hudrevner” heler, danner de ar, og det er de ar man kan se på overfladen som lange tråde – strækmærker.

Virker Bio Oil på strækmærker?

Kan man fjerne strækmærker helt? Nej, må jeg desværre sige med en klump i halsen (Ja, jeg er også en af de heldige som fik en flot ”graviditetstatovering”).

Strækmærker er permanente ar på huden. MEN man kan undgå strækmærker og forebygge strækmærker ved at sørge for at huden får masser af fugt og pleje, og er skaden først sket, kan du sagtens mindske strækmærkerne og forbedre deres udseende markant ved at bruge en olie mod strækmærker.

Her taler jeg selvfølgelig om ”mirakel produktet” Bio Oil. Ja, jeg kalder det en mirakel olie, for Bio Oil har gjort mine strækmærker meget pænere (hvis man kan bruge ordet ”pæn” om et strækmærke?)

Bio Oil er en olie mod strækmærker som har vundet utallige priser for sine evner til at bekæmpe ikke bare strækmærker, men også ar (evt. et ar efter kejsersnit), forbedre udseendet af uregelmæssige hudnuancer og sin evne til at fugte og pleje udtørret hud på hele kroppen. Har du fået en slem solskoldning, kan du derfor også smøre Bio Oil på kroppen for at undgå at skalle.

Hvad indeholder Bio Oil?

Bio Oil indeholder planteekstrakter, mineralske olier og vitaminer som i tests har vist sig at virke rigtig godt på huden. Især indholdet af E-vitamin og A-vitamin hjælper til at holde huden gennemfugtet og elastisk. A-vitamin sørger især for at genopbygge hudens fibre og gøre huden spændstig. Derudover er Bio Oil måske allermest kendt for sit indhold af den unikke PurCellin Oil som er det der gør at Bio Oil kropsolien trænger lynhurtigt ind i huden, uden at fedte, og sørger for at alle de gode olier optages i huden. Man tænker måske umiddelbart at det at smøre olie på kroppen og maven må være en værre fedtet affære, men Bio Oil olien absorberes lynhurtigt!

Alle ingredienser er godkendt og fundet sikre til brug for alle – også gravide.

Hvordan bruger man Bio Oil?

Bio Oil skal masseres med cirkelbevægelser på det område hvor du har strækmærker. Brug den helst to gange dagligt i, i hvert fald 3 måneder for at få det bedste resultat.

Hvis du er gravid og gerne vil forebygge strækmærker under din graviditet, skal du bruge Bio Oil fra starten af andet trimester, og smøre Bio Oil på din mave, brystpartiet, hofter, lår og baller. Kort sagt alle de steder hvor strækmærker ville kunne opstå mens din krop og hud udvider sig. Bio Oil sørger for at holde huden gennemfugtet og elastisk, og du kan dermed undgå strækmærker.

Er der ingen vej tilbage, og har du allerede fået strækmærker, kan Bio Oil ikke fjerne strækmærkerne helt, det er der desværre intet der kan (øv bøv!) men Bio Oil får hudens pigment til at blive markant mere jævnt og ensartet, og det er derfor dine strækmærker vil blive meget mindre synlige. 

Bio Oil resultater

Her kunne jeg jo godt vælge at indsætte en masse før/efter billeder af glade kvinder der har brugt Bio Oil og stolt viser deres lår, mave, baller osv. frem med strækmærker der næsten er helt væk, men jeg synes det er meget individuelt hvordan Bio Oil virker.

Vores hud er ligeså forskellig som vores personlighed, og to kvinder vil derfor ikke få præcis samme resultat ud af at bruge en olie mod strækmærker. I stedet vil jeg anbefale at du selv giver Bio Oil et forsøg i et par måneder hvis du er ked af de strækmærker du har fået, eller hvis du er gravid og vil undgå strækmærker.

Jeg ville selv ønske at jeg havde fået smurt min gravide mave ind i Bio Oil dengang, men nu hvor skaden er sket, har jeg i hvert fald været mere end tilfreds med de resultater jeg har fået ved at bruge Bio Oil.

Den er god nok