Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash

Spar ekstra 👉 Dagens bedste deals Køb nu

sexlegetøj til mænd

Sexlegetøj til mænd: Guide til begynderen og kenderen

Af Sulaima Tollesen
Ønsker du at spice dit sexliv op? Så se med her 👀 Vi præsenterer alt det bedste sexlegetøj til mænd, som markedet har at byde på!

Her er det bedste sexlegetøj til mænd

Sexlegetøj for mænd er booming 🚀  Det i sig selv at jo skønt, men det kan dog være svært at danne sig et overblik over hvad de forskellige typer sexlegetøj egentlig kan. Men ingen grund til panik! Vi gennemgår nemlig de mange forskellige typer sexlegetøj til mænd, som markedet p.t. har at byde på.  

Er du ny med sexlegetøj? Så er det her et rigtig fint sted at starte. Vi sørger for at du ikke farer fuldstændig vild i junglen af produkter. Her i artiklen præsenterer vi nemlig en række konkrete bud på sexlegetøj, som er gode at starte med og garanterer dig nydelse. 

Er du garvet hvad angår sexlegetøj? Så forsæt dit legetøjseventyr med nogle nye, spændende produkter. Hvem ved? Måske du finder over dit nye yndlingsprodukt her på siden 

 


Tag selvforkælelsen til næste niveau

Du kan selvfølgelige bruge hånden, men hvorfor ikke tage selvforkælelsen til næste niveau? Der findes et hav af onaniprodukter, som kan gøre din alenetid lidt mere spicy 🌶 

Onaniæg / gokkeæg

Var det noget med et handjob to-go? Onaniæg, i folkemunde også kendt som“gokkeæg”, er et handy, æggeformet onaniredskab, som giver dig et endnu lækrere handjob. Ægget tages ud af æggeskallen, fyldes med den medfølgende glidecreme og føres ned over penis, hvorefter det bruges til at give et klassisk handjob. Men forskellen fra at almindeligt handjob er den, at ægget er udstyret med et indvendigt rillet mønster, som gør nydelsen endnu større og mere intens. Et onaniæg er det perfekte tilbehør til en lækker hjemmeaften, men kan naturligvis også bruges i selskab med en partner, fx på en fræk getaway. Onaniæg er et velegnet sexlegetøj til begynderen.  

Onaniæg er typisk beregnet til engangsbrug, men en del modeller kan godt bruges et flere gange, hvis du sørger for at vaske det grundigt efter brug. Æggene kommer i et hav af afskygning og fra mange forskellige brands, så det er bare med at gå på opdagelse.

Tenga Egg Wavy II

Køb nu


Rid med på bølgen 🌊

Wavy II Egg fra Tenga er et super populært onaniæg med en bølget struktur, som sikrer dig en intens oplevelse! Der følger glidecreme med, så du skal ikke tænke på andet end blot at slappe af og ride bølgen.

Tenga Egg Variety Pack Wonder

Køb nu


Kan du ikke vælge?


... så har Tenga heldigvis også lavet deres Variety Pack, som indeholder hele 6 forskellige onaniæg, der giver dig mulighed for at prøve dig lidt frem og finde dit foretrukne!

Bestil i dag - måske det bliver dit nye yndlingslegetøj? 
Onani sleeves 

Sleeves er i virkeligheden ikke særlig langt fra onaniæg. Det er nemlig også et redskab som du trækker over penis inden et handjob. Sleeves kommer i lidt forskellige udgaver, så det er bare med at prøve en masse af indtil du finder det sleeve, der sender dig til den syvende himmel. 

Pocket Sleeves 

TENGA, som står bag en perlerække af onaniprodukter til mænd, har udviklet et Pocket Sleeve, som er et engangssleeve, som du nemt kan have med i lommen. Pocket Sleeves findes med forskellige indre strukturer, nogle har små knopper og andre har rillede mønstre. Med sleevet følger en pakke glidecreme, som hælder ned i inden du fører det over penis.  

Spinners

Er du til et lille tvist i dit handjob - altså også bogstaveligt talt? Så opfylder TENGA dine behov med deres Spinner, der som navnet antyder, giver et lille tvist omkring penis, når du bruger sleevet til dit handjob. TENGA Spinners har en lille fjeder, som gør at spinneren vrider sig omkring din penis, når du trænger ind og ud af den. Spinneren er, ligesom førnævnte onaniæg og pocket sleeves, udstyret med et indvendigt mønster, der gør handjobbet endnu mere intenst. 

Tenga Pocket Crystal Mist

Køb nu


Fuld nydelse lige ved hånden 👋


Med et Pocket Sleeve kan du nemt og bekvemt tage dit sexlegetøj med dig på farten. Tenga står bag en række forskellige sleeves, så det er bare med at udforske dem og finde frem til dit foretrukne - Crystal Mist er blot en af mange.

Tenga Spinner Tetra

Køb nuKlar på et twist?


Tetra er Tengas nummer 01 Spinner. Tetra roterer rundt om penis som en spiral, når den bevæges frem og tilbage. Hvis du rengør Tetra grundigt efter brug kan den anvendes op til 50 gange.


Udforsk Tengas fulde sortiment her 👉
Prostatamassage

Vidste du at prostata kaldes for mandens g-punkt? Prostata er en kirtel, der er placeret omtrent 4 cm. oppe i anus og den udgør en ekstremt erogen zone. Derfor kan du have glæde af at stimulere prostata ved brug af sexlegetøj. De fleste sexlegetøjbrands tilbyder redskaber, der stimulerer prostata. LELO er kommet med flere gode bud, fx deres Loki Wave, som stimulerer prostata og mellemkødet simultant.

"Prostata er en ekstremt erogen zone og
kaldes faktisk for mandens g-punkt"


Nogle er lidt berøringsangste, når det kommer til at få prostata i spil under sex og det er ganske almindeligt. En god og blid måde at starte ud på er at eksperimentere lidt derhjemme med sig selv - her kan du helt selv styre hvad der skal ske og i hvilket tempo. Brug noget sexlegetøj, som er specifikt udviklet til formålet og husk glidecreme. 

Der findes en masser forskellige lækre produkter til prostatastimulering, så tjek udvalget ud og prøv et af dem af! NB! Husk altid at gøre produkterne grundigt rent efter anvendelse. 

Lelo Loki Prostate Stimulator

Køb nu


En god start!


Et oplagt sted at starte er med en klassisk prostatastimulator, som denne fra Lelo. Den har en lækker, blød silikoneoverflade og 6 forskellige vibrationsindstillinger. Påfør blot glidecreme, indfør stimulatoren og lad Loki forkæle dig.

Lelo Loki Wave Prostate Stimulator

Køb nuDobbelt op på nydelse 
✌️

Mere vil have mere. Når du først har oplevet den nydelse, der er i at stimulere prostata vil du selvfølgelig bare have mere! Og ved du hvad? Det kan du få med denne stimulator fra Lelo, som både stimulerer prostata og mellemkødet simultant. 


Find vores aktuelle udvalg af sexlegetøj til prostatamassage lige her 👉
Avancerede onaniredskaber 

Er du lidt extra? Eller måske du bare godt kan lide at afgive lidt af kontrollen? Så skal du da have fingre i et stykke lidt mere avanceret sexlegetøj, som tager noget af styringen og kan give dig endnu mere nydelse og pirring. Her er et relativt bredt udvalg af forskellige typer el-drevet sexlegetøj til mænd, som på hver sin måde tager din selvforkælelse til næste niveau.  

Tenga Aero Cobalt Ring

Køb nu


Giv slip og lad Aero gøre arbejdet 💦


Bevares, du skal stadig bevæge Aero frem og tilbage, men det er så også alt du skal tænke på. Aero skaber nemlig en fantastisk sugebevægelse omkring penis og har et lækkert rillet indre, der maksimerer din nydelse.

Helt perfekt til lidt solo-hygge!

Satisfyer Men Classic Masturbator

Køb nuHar du hørt om en fleshlight? 🔦 

... denne masturbator fra Satisfyer kan det samme. Den kommer i et stilfuldt og diskret design, men når du åbner den gemmer der sig et lækkert, blødt sleeve, som giver dig en intens og sugende oplevelse. Prøv den før din nabo!
Opnå endnu større tilfredsstillelse med din partner 

Sexlegetøj til mænd er ikke nødvendigvis forbeholdt alenetid, men kan også bruges i selskab med en partner for at gøre nydelsen større for jer begge. Her er nogle bud på sexlegetøj, som er velegnede til fræk parleg. 

Penisringe 

Du har nok hørt om penisringe, men tænker måske hvad gør en penisring egentlig? Det skal vi forklare dig. En penisring placeres ved roden af penis under sex, hvor den bidrager til at give en kraftigere og længerevarende erektion. En penisring kan også hjælpe til at udskyde udløsningen. Dette kan være med til at give en bedre sexoplevelse for både dig og din partner. Der findes mange forskellige typer og størrelser inden for penisring, så hvis du aldrig har prøvet en penisring før, kan du med fordel bestille et sæt mere flere forskellige størrelser.  Hvad der er den bedste penisring afhænger af personlige præferencer, så der er ingen vej uden om at prøve nogle forskellige varianter af.


Belladot Viktor Penisringe

Køb nuDet sikre valg 👌

Har du ikke har prøvet penisringe før? Så kan det være en god idé at lægge ud med et sæt, der indeholder flere forskellige størrelser. På denne måde kan du finde den penisring, der passer bedst til netop dig.

Tickler Erection Holder

Køb nuVælg et justérbart design for custom fit

Med Ticklers justérbare Erection Holder får du et andet take på en penisring, som også er et oplagt valg til begynderen. Denne ring kan justeres i diameteren, så den passer perfekt til dine mål. 


Spice parforholdet op med disse 10 typer sexlegetøj 🔥

 Vibrerende penisringe 

Måske du allerede har prøvet en penisring og haft glæde af den. Så kan du jo prøve at opgradere til en vibrerende penisring. Og hvorfor så det? En vibrerende penisring er udstyret med en vibrator, som også stimulerer din partner under samlejet – ikke så dårligt! 

Vi har et bredt udvalg af vibrerende penisringe, så det er bare om at gå på opdagelse! 🔥


Satisfyer Ring Vibrator

Køb nu


Fri leg med app-styret penisring

Satisfyer står bag denne Ring Vibrator, som er en lækker vibrerende penisring med en fløjsblød overflade, der udsender frække vibrationer under akten. Herudover tilbyder penisringen også mulighed for at du via en app selv kan skræddersy dine vibrationsprogrammer, så det tilfredsstiller jeres behov. 

Svakom Tammy Vibrating Ring

Køb nuStimulans til både ham og hende 👅

Denne vibrerende penisring er udstyret med to ringe - den ene placeres rundt om penis, men den anden sættes rundt om testiklerne. Vibratoren har en nubret overflade, som på en tunge, der stimulerer kvindens klitoris under samleje. 


Mere sexlegetøj til kvinder? Læs vores guide til den perfekte vibrator ✨
H2: Rengøring af sexlegetøj: Glem ikke den gode hygiejne

Dette virker måske indlysende, men lad os hellere understrege vigtigheden af god hygiejne. Det er vigtigt at du altid husker at gøre dit sexlegetøj grundigt rent efter brug. Dette er primært vigtigt af hygiejnemæssige årsager, men sikrer også at dit sexlegetøj får en længere levetid. Vask sexlegetøjet i varmt vand og brug et middel skræddersyet til rengøring af sexlegetøj. 


Easyglide Toycleaner

Køb nuRengøringsmiddel i praktisk sprayflaske 

Gør livet lidt nemmere og vælg en sprayflaske til rengøring af sexlegetøjet. Denne toycleaner fra Easyglide sikrer dig nem og grundig rengøring af dit sexlegetøj.


Belladot Cleansing Gel

Køb nuSkånsom og antibakteriel rensegel 🧼

Belladots Anti-Bacterial Cleansing Gel er en parfumefri rensegel med en antibakteriel formel, der effektivt renser dine produkter for bakterier og snavs. 
Den er god nok