Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit
Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

SAMLIV

Mennesker har altid brugt forskellige værktøjer og midler til at opnå en endnu højere seksuel nydelse. Det ældste sexlegetøj man har fundet, menes at være omkring 30.000 år gammelt. I oldtiden ved man med sikkerhed at sexlegetøj var meget udbredt i Grækenland og Romerriget. I dag har sexlegetøj og hjælpemidler fuldstændig ændret vores syn på nydelse, og det er muligt at få tilfredsstillet ethvert behov med alle mulige forskellige slags sexlegetøj.

Billigt sexlegetøj til kvinder online

Hvis du har ledt efter sexlegetøj og sex hjælpemidler, ved du sikkert, at det kan være meget dyrt. Derfor er vi hos Luxplus stolte af at tilbyde billigt sexlegetøj, så flere kvinder kan udforske det store udvalg af sexlegetøj uden at blive ruineret. Uanset om du er på udkig efter sexlegetøj til kvinder eller mænd, til din egen fornøjelse eller deling af vidunderlige øjeblikke med en partner, er du garanteret at kunne finde billigt sexlegetøj online lige her på siden. Du kan nemlig finde alt lige fra vibratorer, dildoer, stikkontakter, playballs og meget mere.

Sexlegetøj af god kvalitet til ethvert behov

Som nævnt ovenfor har vi sexlegetøj og sex hjælpemidler med forskellige funktioner til at tilfredsstille alle behov. Hvis du for eksempel leder efter sexlegetøj til klitoris stimulation, har vi en bred vifte af forskellige vibratorer i forskellige former, størrelser og farver. Hvis du er på udkig efter sexlegetøj til at stimulere g-punktet, kan du shoppe en af vores mange vibratorer der er specielt egnet til dette.

Hvis du vil træne bækkenbunden, som kan føre til flere og stærkere orgasmer, anbefaler vi, at du prøver en af ??de mange bækkenbundskugler, som vi har i vores sortiment.

Glidecreme og massageolie

Foruden disse redskaber, har vi også mange andre produkter, hvis formål er at hjælpe dig med at nyde de intime stunder. For eksempel har vi en række sensuelle massageolier til hyggelige øjeblikke med en partner, og vandbaserede glidecremer og silikonebaserede glidecremer med forskellige unikke egenskaber.

Vi er stolte over at kunne tilbyde sexlegetøj og hjælpemidler til meget gode priser, så du har mulighed for at finde en eller flere nye favoritter, der kan spice ethvert sexliv op.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus