Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

SATISFYER

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

SATISFYER

Satisfyer

Hos Satisyer finder du sexlegetøj til både kvinder, mænd og par. Der er sket meget inden for sexlegetøjinsdustrien, og her er Satifyer på forkant med de de nyeste teknologier, eksklusive materialer og innovative funktioner. Alle produkter kommer i et eksklusivt design, som udstråler kvalitet. Foruden ovenstående så har Satisfyer ligeledes vundet adskillige designpriser såsom prestigfyldte tyske designpriser og iF Design Awards. 


Sexlegetøjet er generelt udviklet til at være så lydløst som muligt. En høj og irriterende lyd kan hurtigt stjæle ens opmærksomhed og dermed nedsætte nydelsen markant. Det skånsomme silikone er udviklet så det er særligt mildt mod huden, som dermed tilfører en sensuel blødhed. Ydermere er alle produkter vandtætte og derfor lette at rengøre. Satisfyers produkter har op til 11 forskellige indstillinger, som du kan vælge imellem, så der er helt sikkert en funktion, der vil passe til netop dig. 

Sexlegetøj til kvinder 

Satisfyer tilbyder en række luksuriøse produkter inden for sexlegetøj til kvinder. Blandt andet er brandets vibratorer udstyret med en unik trykbølge, som stimulerer kroppens berøringsfølsomme områder, uden at være i direkte kontakt med netop disse områder. Brug eventuelt din vibrator under vand og mærk, hvordan effekten blot forstærkes. Alle vibratorene er udstyret med stærke, lydløse motorer, hvilket gør at du slipper for bøvlet med almindelige batterier. Du skal blot lade produktet op via en USB indgang. 

Sexlegetøj for alle 

Satisfyer kan tilbyde mange produkter i forskellige størrelser og designs, så du vil med garanti kunne finde et produkt, som matcher dine ønsker og behov. Prøv eksempelvis den populære Satisfyer Pro 2 Next Generation, som er en vibrator der er specielt designet til at give dig den ultimative nydelse. Vibratoren rummer 10 forskellige vibrationsindstillinger og kan derudover justeres med hensyn til trykbølgerne, så du kan stimuleres lige som du ønsker det. 


Luksus sexlegetøj fra Satisfyer for alle til billige priser

På Luxplus har vi samlet vores sortiment af sexlegetøj fra Satisfyer. Alle produkter er af høj kvalitet, men lave og overkommelige priser. Find din personlige favorit blandt sortimentet allerede i dag.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus