Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

VIAMAX

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

VIAMAX

Viamax

Viamax er et svensk brand som siden 2001 har forbedret folks sexliv. Viamax producerer glidecremer og kosttilskud til både mænd og kvinder, og med så tilfredsstillende resultater at ingen indtil videre har kunnet opnå samme effekt.
Viamax har gjort det til deres fornemste opgave at styrke den seksuelle oplevelse for både kvinder og mænd i singlelivets sjove tilværelse såvel som i de faste parforhold der trænger til at spice sexlivet lidt op.
Viamax handler om nydelse, frihed og om at gøre sex meget sjovere. Derfor har Viamax opdelt sine glidecremer og kosttilskud så de henvender sig til mænd eller kvinder, og med forskellige unikke egenskaber som forbedrer, intensiverer, forlænger osv. sexoplevelsen for både kvinder og mænd.

Viamax kosttilskud booster mænds sexliv

Til mænd har Viamax skabt en række kosttilskud baseret på kendte, gamle urter og afrodisiakum som i tusindvis af år er blevet brugt til at forbedre den seksuelle ydeevne og blandt andet få manden til at holde længere i sexakten.
Viamax sex kosttilskud har forskellige funktioner alt efter hvilket behov du har som mand. Blandt et af de populære, kan blandt andet nævnes Viamax pillerne som hjælper manden til at få mere kontrol over sin sexpræstation så han kan holde længere. Viamax piller giver manden en øget sexlyst, men forsinker mandens klimaks og får sexakten til at vare længere. Manden får simpelthen mere kontrol med sin penis og en mere langvarig eller forsinket ejakulation.

Viamax varmende glidecremer til kvinder

Viamax har også flere unikke produkter som henvender sig til kvinders behov. Særligt Viamax glidecreme til kvinder er blevet populære.
Der kan være flere årsager til at det som kvinde er svært at få orgasme. Men en af de hyppige er simpelthen at kvinden oplever manglende sexlyst og at der ikke er optimal blodtilstrømning i kvindens underliv. Derfor har Viamax skabt flere typer af glidecremer til kvinder, og herunder bl.a. en varmende glidecreme som øger blodcirkulationen og giver en dejlig prikkende, varm fornemmelse som forstærker sexlysten. Glidecremen indeholder urter som udskiller sexhormoner i kroppen og øger kvindens lyst til sex. Viamax anbefaler deres glidecremer til kvinder som ønsker at booste deres lyst til sex, gøre selve sexlivet bedre og sjovere og bedst af alt; give mere voldsomme orgasmer.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus