Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

BELLADOT

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

BELLADOT

Belladot

Belladot er et svensk sexlegetøjsbrand som skaber moderne sexlegetøj i et cute, diskret og nærmest nuttet design. Men bag den nuttede overflade og de fine dildoer, vibratorer og meget mere i søde pastelfarver, gemmer sig alligevel sexede og pirrende sexlegetøj som prikker til de rigtige punkter og kilder der hvor det er mest uimodståeligt. Hvad enten du er single eller i et parforhold, er din Belladot vibrator din nye bedste ven. Og Belladot har lidt af hvert inden for klitoris vibratorer, penispumper, glidecreme, menstruationskopper og meget mere.

Belladot vibrator og andet sexlegetøj

Med Belladot sexlegetøj kan du være helt tryg. Belladot vibrator, dildoer og andet sexlegetøj er fremstillet i materialer med en blød og behagelig overflade der ikke generer huden, men føles komfortabel mod hudens overflade. Prøv dig frem blandt de billige Belladot vibratorer og start din samling i dag. Alt sexlegetøj fra Belladot kommer i en diskret og pæn indpakning som gør det let at opbevare dit sexlegetøj når du ikke bruger det, uden at det virker for vulgært og iøjnefaldende.

Belladot sexlegetøj til mænd og kvinder

Til mænd har Belladot også flere unikke produkter som gør sexlivet sjovere og som giver jer lyst til at lege sammen og finder frem til hvad der tænder jer. Prøv f.eks. en billig Belladot penispumpe, penisringe eller Belladot penis vibrator.
Og til kvinder er der selvfølgelig også et stort udvalg af Belladot vibratorer og sexlegetøj til enhver smag. De farverige Belladot vibratorer har alle kvindenavne, men du vælger selv om det er Matilda, Greta, Ingrid, Ebba, Bodil, Ester eller Sofia vibratoren som skal være din nye bedste ven. Eller måske er det den berømte rabbit dildo Vilma fra Belladot der med sine kildrende kaninører skal kilde dig de rigtige steder, og tage dine orgasmer til nye højder? Men pas på, for rygterne siger at den er så god, at du aldrig kan gå tilbage til en anden vibrator.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus