Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

TICKLER

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

TICKLER

Tickler

Tickler blev grundlagt i Sverige i 2009 af nogle mennesker, der følte, at det var tid til at tilføje noget nyt i deres og alle andres liv. De kom fra vidt forskellige baggrunde, og kunne derfor benytte hinandens viden og kreativitet. Da alles viden var inden for sexlegetøj var det naturligt for dem at starte med vibratorer.

Sexlegetøj der kilder i hele verden

Tickler ligger i Stockholm og Shanghai, men der er Ticklers over hele verden, der samarbejder med dem. Tickler betyder kilde, og det er lige hvad formålet er med produkterne fra Tickler, at de kilder de helt rigtig steder, både fysisk og mentalt. At få det til at kilde er ikke begrænset til land, race eller køn, så du kan købe Ticklers i USA og Europa.

Sexlegetøj af silikone

Alle produkter fra Tickler er lavet af sikker silikone, og kommer i forskellige farver og former. Du kan blandt andet finde sexlegetøj fra Tickler, der er lavet i små størrelser, lige til at tage med i tasken, for en lidt sjovere aften ude. Du kan desuden finde bækkenbundskugler, som især er gode til dig der har født, og skal træne underlivet op igen. Vi har også det klassiske vibrerende æg med en fjernbetjening, som du passende kan give til din kæreste, så han kan styre hvornår det skal være rigtig sjovt.

Vibratorer af silikone

Vi har desuden et stort udvalg af vibratorer fra Tickler, som jo er deres mest kendte produkter. Disse kan fås i forskellige farver, former og størrelser, alt efter smag og behag. Tickler har desuden lavet “The Rabbit”, som blev kendt på verdensplan, da et af afsnittene i Sex and the City omhandlede netop denne.

Billigt sexlegetøj fra Tickler

Her på siden finder du vores udvalg af det lækre og populære sexlegetøj fra Tickler billigt. Vi har nemlig presset prisen helt i bund, så du kan få råd til et lidt mere varierende og sjovt sexliv med forskellige slags legetøj.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.