Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

FARMONA

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

FARMONA

Farmona

Farmona er et polsk firma, der producerer hår- og hudplejeprodukter, har taget verdenen med storm. Virksomheden blev grundlagt i 1997, og er siden vokset støt. Virksomhedens filosofi er, at kombinere de seneste fremskridt inden for kosmetologi med naturlige ingredienser. Udviklingen af ​​disse produkter finder sted i Farmonas eget laboratorium. Alle ingredienser er omhyggeligt udvalgt med markedstendenser, effektivitet og miljøvenlighed i tankerne.


Netop miljøbevidsthed er noget, der står højt på Farmonas prioriteringsliste. Det er ikke kun ingredienserne, der er miljøansvarlighed bagved, men også produktionen. Disse naturlige produkter, er blevet anerkendt af kunder, der værdsætter innovation, kvalitet og effektivitet. Virksomheden har over 450 krops-, ansigts- og hårplejeprodukter i sit sortiment.

Integritet, etik og pålidelighed er nøgleord, der har styret virksomheden lige siden starten. Med disse værdier har firmaet vundet adskillige priser, som "Årets produkt" og "Gazelle of Business". I 2012 modtog Farmona Natural Cosmetics Laboratory en prestigefyldt pris - en pris fra den polske præsident for corporate governance og corporate responsibility.


Naturlige hudplejeprodukter fra Farmona

Fra Farmona kan du shoppe alt fra ansigtscreme, serum, dagcreme, øjencreme og natcreme til shampoo, balsam og solcreme. Alle produkter er lavet af naturlige ingredienser. Disse produkter er resultatet af flere års forskning. De ligger i absolut forkanten af ​​naturlige produkter. De naturlige, aktive ingredienser, som ofte består af naturlige planteekstrakter, er ikke kun en effektiv måde at behandle huden og håret på, men også en blid en.


De forskellige ansigtscremer opfylder forskellige funktioner, f.eks. Anti-aging, fugtgivende, til er reducere urenheder, genopbyggende osv. Farmona tilbyder et stort antal produkter, så du som forbruger uden tvivl kan finde en, der passer præcis til dine behov og ønsker. Jo mere produktet er i overensstemmelse med din hudtype eller hårtype, desto mere effektivt er produktet.


Billig hudpleje fra polske Farmona

Farmona producerer hår- og hudpleje, som endda kan få den mest kræsne forbruger til at trække på smilebåndet. Hvis du sætter pris på miljøbevidsthed og innovation så meget som kvalitet, er Farmona absolut et mærke for dig. Men bedst af alt, producerer Farmona hud- og hårplejeprodukter til lave priser. Farmona synes ikke man behøver betale mange penge for kvalitet og innovation. Så hvis du køber produkter fra Farmona, kan du være sikker på at du har lavet en god handel.


På denne side har vi samlet vores sortiment af Farmona. Hvis du leder efter et nyt hud- eller hårplejeprodukt, kan vi stærkt anbefale Farmona.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.