Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

RIANNE S

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

RIANNE S

Rianne S

Hollandske Rianne S blev etableret af Rianne Swierstra i 2010 og producerer sexlegetøj. Rianne S fokuserer ikke kun på at gøre reklame for sine produkter, men bruger også meget tid på at brande kvinden bag, og det faktum at det er en kvinde - produkterne er designet af en kvinde til kvinder.

Lækkert sexlegetøj

Rianne S er sexlegetøj af høj kvalitet, og produkterne bliver lavet i lækkert og delikat design, hvor også indpakningen er yderst delikat. Udover selve produktet, følger der tit instruktioner og tips med i pakken, fordi det er vigtigt for Rianne at kvinder får den optimale oplevelse ud af produktet. Mange af produkterne kan bruges af par, så man sammen kan få en god og tilfredsstillende oplevelse.
Rianne S bliver solgt i 35 lande verden over.

Billigt sexlegetøj

Sexlegetøj fra Rianne S er ultra feminint, og holdt i lyserøde, lilla og pink nuancer. Sortimentet spænder bredt, og du kan blandt andet købe elskovskugler og vibratorer i forskellige størrelser og farver.

Elskovskugler er især gode til dig, der har født, da de sørger for at stramme underlivet op igen, som sikrer mere nydelse for dig og din partner. Vibratorerne er til klitoris, og kan hjælpe med en mere intens orgasme.

Billige vibratorer

Rianne S er især kendt for sit vibrerende hjerte, der er så diskret, at man næsten kan have det liggende fremme derhjemme. Det er, som navnet indikerer, en lille vibrator til klitoris der er hjerteformet. Rigtig fin, og lige til at have med i håndtasken.

Rianne S sørger desuden for en super lækker indpakning, og i hendes seneste kollektion, får man desuden en fin kosmetiktaske med. Du kan finde et stort udvalg af det lækre sexlegetøj fra Rianne S lige her på siden. Vi har gjort det billigt at shoppe sexlegetøj, og lad os bare indrømme det - det gør det også lidt sjovere. Hvis du bestiller nu, har du det inden for 2 dage.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus