Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

B SWISH

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

B SWISH

B Swish

Brandet B Swish startede op i år i Los Angeles, Californien, hvor de siden 2014 har kunne tilbyde deres forbrugere sexlegetøj af høj kvalitet. Sortimentet indeholder mange produkter, som kan bidrage til sjove frække og intime oplevelser med din partner eller alene. Det hele startede med den klassiske vibrator B Swish Bcurious Premium Personal Massager, som blev vist i det verdensberømte magasin Elle. Siden da har B Swish udviklet flere produkter med det formål at opfylde en lang række behov og ønsker, så hvis du er en legesyg eller nysgerrig person, når det kommer til sex, bør du tage et kig på sortimentet fra B Swish samling af legetøj her på Luxplus. 

Legetøj til intime øjeblikke - alene eller sammen med en partner 

B Swish tilbyder et bredt udvalg af legetøj til intime øjeblikke for dig alene eller sammen med din partner, hvor kun fantasien sætter grænser. Uanset om du ønsker penetration, vibrationer, ekstern stimulering, eller hvis du vil have det hele i ét, så kan du finde det, du leder efter hos os. B Swish har udviklet legetøj, der opfylder alle slags ønsker. Med klassiske designs som Bwild classic, Bgee classic eller Bgood classic får du en uforglemmelig oplevelse. Hvis du leder efter en mere intens stimulering, finder du med stor sandsynlighed glæde i produkter som Bfilled classic butt plug, Bfit classic, Bnaughty classic eller Bcute classic pearl. Alle har forskellige behov og lyster, så gå på opdagelse og find de produkter, som vil tilfredsstille dig bedst muligt. 

Billig Sexlegetøj fra Luxplus 

At få opfyldt sine lyster og mærke den ultimative stimulation bør være muligt for alle. Her på Luxplus finder du en lang række produkter, som du kan nyde i soveværelset og så endda til overkommelige priser. Alle produkterne har det tilfælles, at de vil fyre op for dit sexliv og imødekomme dine lyster. Forkæl dig selv med dine nye favoritter og glæd dig til at mærke produkternes effekt på egen krop. 


Prøv de skønne produkter fra B Swish i dag og se frem til en uforglemmelig og stimulerende oplevelse!

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus