Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
10 populære typer sexlegetøj til par og singler - det skal du købe!

10 populære typer sexlegetøj til par og singler - det skal du købe!

Af Camilla Svensson
Er du på udkig efter sexlegetøj, som du og din partner kan hive med ind i soveværelset? Læs med her, og få tips til sexlegetøj til par og solohygge.

Sexlegetøj boomer på markedet! Det kan derfor være rigtig svært at navigere rundt i sexlegetøj til kvinder, sexlegetøj til mænd og til par - der findes nemlig så meget!  Sexlegetøj kan virkelig være en nice, lille luksus i hverdagen, som gør dit onani-game eller sexlegen med din partner on point!

Vi har samlet et udvalg af de mest populære typer sexlegetøj til mænd, kvinder og til par. Forhåbentlig kan du få inspiration og finde et perfekt match til dig - hvad enten du er til parleg eller solohygge.

Sexlegetøj er ikke længere tys tys

I dag er sexlegetøj blevet en integreret del af mange kvinders liv, og det viser sig også på de sociale medier. Faktisk viser flere amerikanske undersøgelser at salget af sexlegetøj steg voldsomt, da tv-serien Sex and the City tonede frem på tv-skærmen i 1998. Her støder vi flere gange på sexlegetøj, og vi bliver også præsenteret for den velkendte “The Rabbit”, der får Charlotte til at tvivle på, om hun nogensinde kommer til at nyde sex med en mand igen. Her blev der åbnet for idéen om at sex ikke kun behøver være med en partner, men det også er okay, at sex er med en selv. Dog var det ikke noget, man snakkede særligt højt om, modsat nu. For i dag er sexlegetøj stort set allemandseje. 

Mange har fundet ud af, at sexlegetøj er et dejligt supplement til sexlivet med en partner og sig selv. Og det er der flere årsager til! Sexlegetøj er nemlig med til at højne liderligheden og give nogle andre orgasmer end normalt. For nogle kan det endda give den første orgasme nogensinde! Så…. Er det ikke bare at se og komme i gang med at finde dét sexlegetøj, som kan bo i din natskuffe?

__________________________________________________

De bedste sexlegetøj til kvinder

Den klassiske vibrator

Den klassiske vibrator er et must sexlegetøj til kvinder - og det er der flere årsager til. Ikke nok med at den er nem og nydelsesrig, når du gerne vil opnå stimulering og orgasme, men den kan også bruges sammen med din partner. En vibrator er et produkt, der har en eller flere indbyggede motorer, der sørger for, at produktet vibrerer og stimulerer dig således. 

Vibratorer kommer i mange forskellige typer og varianter, men kan helt overordnet inddeles i store og små produkter. De store vibratorer er fx. The Rabbit vibratoren, magic wand og dem, der ligner en dildo, men som kan vibrere. Der findes også et hav af små vibratorer. De mest populære er klitorisvibrator og bullet-vibratorer, som har fokus på at stimulere det ydre af kønsorganet samt klitoris.

Den ikoniske kanin "The Rabbit vibrator"

En rabbit vibrator er et sexlegetøj til kvinder, som aldrig skuffer! Måske du allerede har hørt godt om den fra veninderne? The Rabbit vibrator er mest kendt fra den ikoniske HBO-serie Sex and the City - men den hører altså ikke kun til fiktionens verden. 

The Rabbit vibrator giver dig trendy teknologi, et smagfuldt design og uforglemmelige oplevelser af dejlig nydelse, da de små vibrerende ører på vibratoreren stimulerer både klitoris og G-punktet. Perfekt til solohygge og parlege. Du får altså the best of both worlds med denne skønne ven i din skuffe.

Stimulatorer

Hvis du endnu ikke har prøvet en klitorisstimulator - også kaldet 'klitorisvibrator og lufttryksvibrator', så er du in for a treat! Med dette innovative sexlegetøj til kvinder får du altså flest orgasmer for pengene! En klitorisvibrator er en gamechanger, som alle fortjener at opleve. Denne form for sexlegetøj er udstyret med en særlig Air Pulse-teknologi, som stimulerer alle lystpunkter på én gang, når du bruger den. Det vil realisere drømme om vidunderlige og behagelige klitorisorgasmer.

En klitorisvibrator har et blødt mundstykke, som er fremstillet i 100% silikone, der føles silkeblødt mod huden. Mundstykket omslutter klitoris, blødt og behageligt. Du kan nemt skifte mellem hastighed og trykbølgeintensitet, som giver suge- og trykimpulser, der kopierer følelsen af oralsex, mens den bløde silikonering massere området omkring klitoris med forskellige vibrationsmønstre.

__________________________________________________

Fun fact: Pulseringstimulering vist sig at være ekstra
effektiv for dem, der har svært ved at opnå orgasme.

Bækkenbundskugler

Der findes rigtig mange gode årsager til, hvorfor du bør begynde at bruge bækkenbundskugler. Bækkenbundskugler er ikke et sexlegetøj til kvinder, der bruges til sensuel tilfredsstillelse, men mere et træningsprodukt for dit underliv. Ligesom alle andre steder, er det sundt at holde muskulaturen i underlivet ved lige, så den forbliver stærk. En stærk muskulatur i bækkenbunden kan faktisk gøre dine orgasmer mere intense - win win!

De bedste sexlegetøj til mænd

Sexlegetøj er ikke kun forbeholdt til kvinder. Der findes næsten lige så meget sexlegetøj til mænd, som giver nydelsesrige orgasmer og tager din onani-oplevelse til et helt nyt niveau. Der findes penisringe, penisvibratorer, penispumper samt meget mere. Vi har fundet nogle af de mest populære valg:

Penisringe

En penisring som sexlegetøj til mænd er altid en god idé! Penisringe giver ikke kun mere udholdenhed til ham, men den tilfredsstiller også hende med det vibrerende “hoved”. Selve ringen er af et strækbart materiale, som gør den nem at sætte på og passer til de fleste størrelser. Penisringen vikler sig rundt om din bedste ven, hvor den begrænser på den måde blodgennemstrømningen, så du vil opleve at få en hårdere og længere erektion - ren win win for begge parter! En penisring kan også sagtens bruges alene.

Onani æg

Et godt sexlegetøj til mænd er et onani æg. Et onani æg gør dit handjob meget bedre og mere intens. Her handler det om maksimal nydelse. Fidusen med et onani æg er, at det hjælper dig / eller ham med, at gøre en håndtrold markant mere nydelsesfuldt. Et onani æg som sexlegetøj bør prøves. Du eller din partner styrer ægget i hånden. God fornøjelse!

Penisvibrator

En penisvibrator som sexlegetøj til mænd er for de fleste mænd et alt for ukendt onaniprodukt. Penisvibratorer kommer i mange forskellige former, funktioner og størrelser, men fælles er, at produktet vibrerer for, at det kan kategoriseres som en penisvibrator. Der findes endda håndfri penisvibratorer, som gør arbejdet for dig, så du har hænderne fri til at gøre meget andet. En penisvibrator kan stimulere din penis på helt nye måder. Fælles for dem er, at de kan vibrere, men produkterne har mange forskellige vibrationsniveauer, og nogle kan også stimulere på andre måder fx. ved ekstra vakuum, roterende bevægelser og lignende.

De bedste sexlegetøj til par - kærlighed i soveværelset

Alt for ofte forbindes sexlegetøj med noget, der kun bruges af singler til onani. Det behøver dog ikke være tilfældet, og der findes rigtig meget sexlegetøj til par. Sexlegetøj til par er en super god måde at pifte sexlivet lidt op på og udforske hinandens fantasier og lyster. Netop fordi sexlegetøj giver mulighed for at eksperimentere og udforske hinanden.

Vibrator æg

Med et vibrator æg får I en meget sjovere leg. Lad dig ikke narre af den lille, praktiske størrelse - æggets stimulerende egenskaber er meget større end som så. Det er et fantastisk sexlegetøj, som du og din partner absolut må prøve. Vibrator æg giver pirrende følelser, sjove og udfordrende lege. De kan nemlig bruges i både soveværelset og i det offentlige rum. 

Der findes forskellige vibratorer æg. Nogle skal man tænde og styre på selve ægget, mens andre findes med fjernbetjening, som kan være både trådløs og med ledning. Til sidst er der også dem, der styrer via en app på telefonen. Måske du allerede nu fantasere om de spændende, pirrende og udfordrende lege, som der kan være med et vibrator æg. Et vibrator æg sættes op i kvindens vagina, hvorefter partneren får ansvaret for remoten. Din partner kan styre vibrationerne du får, på den måde kan I se det som et forspil, I fortætte med senere.

Glidecreme

Glidecreme kan let blive overset, når det kommer til sex. Ikke desto mindre, så kan sex føles på rigtig mange måder, og det føles rigtig godt med lidt ekstra smørelse. Det er vigtigt, at sex og samleje altid er en god oplevelse, og det kan en glidecreme være en hjælp til. Med den bedste glidecreme til samleje eller sexlegetøjet, kan sex blive meget sjovere, mere nydelsesrig og fri for intimt ubehag.

Satisfyer Double Joy Black Partner Vibrator

Tilsæt ekstra krydderi i soveværelset, som både du og din partner vil nyde godt af med Double Joy Vibrator. Denne vibrator består af to særdeles kraftfulde motorer, der sørger for intense og pirrende vibrationer. Vibratoren skal føres op i kvinden, hvor den vil stimulerer hendes G-punkt indvendig, mens den udvendige del af vibratoren kærtegner hendes klitoris. De intense vibrationer kan samtidig mærkes på mandens penis under akten - hvilket med garanti vil give stor nydelse. Download den gratis app og giv jer hen til uendelige vibrationsmuligheder!

Massageolie

En massageolie med en skøn aroma er fuldstændig undervurderet. Vi som mennesker er velsignet med en masse skønne sanser, og hvis I vil have god sex, så leg med jeres sanser. En blid og sensuel omgang massage og berøring er én mulighed. Stimuler lugtesansen ved at smøre hinanden ind i en velduftende massageolie. Kombinér det med at hviske frække eller søde ord i ørene på hinanden, så høresansen også bliver vakt.

Sexlegetøj som gave

Måske du i forvejen har delt godt ud af romantiske gestusser i form af søde ord og varme knus til din partner. Måske det er på tide at prøve noget nyt og sætte fokus på erotikken? Det kan du gøre ved at overraske din partner med en fræk kærlighedsgave, som ikke indeholder slips, parfume eller en ny stavblender, men i stedet en helt særlig gave, der kan give skøn nydelse og krydderier til jeres fælles sexliv langt ind i det nye år, nemlig sexlegetøj.

Læs også: Sjov og sikker sex med Pasante


Stort udvalg af billig sexlegetøj

Sexlegetøj er for alle, og her på Luxplus finder du meget af slagsen, som hurtigt kan blive en favorit, uanset om dyrker sex alene eller sammen med din partner. Du finder flere typer sexlegetøj her på siden, som øger din sensuelle velvære. Foretrækker du vibratorer, stimulatorer, buttplug eller andet, så har vi garanteret dét i udvalget.
Den er god nok