Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Pasante, kondomer, glidecreme

Sjov og sikker sex med Pasante

Af Luxplus
Pasante laver kondomer og glidecreme til enhver smag. Tjek de populære produkter der kan forny og forbedre dit sexliv.

Uanset om du og din partner har været sammen i mange år, eller om du er single og har været heldig i byen, så er det vigtigt at dit sexliv er godt og velfungerende.

Sex skal være sjovt og ligetil, og det er ingen skam at bruge lidt hjælpemidler til at få det til at glide. Det hele skal ikke kun handle om parfume, hudpleje og makeup her på Luxmagazine. Vi har også mange andre typer af produkter, og blandt andet kondommærket

Pasante er så populært, at jeg synes det er på tide at I får en ordentlig guide til de mest populære kondomer og glidecremer i sortimentet.


Pasante glidecreme

Det kan godt være lidt af et tabu at skulle tale om eller købe glidecreme, men faktisk er glidecreme mere anvendt end man måske lige umiddelbart skulle tro. Pasante har taget idéen om glidecreme til et helt nyt niveau hvor det ikke bare handler om at gøre sexakten mere glidende og beskytte dit underliv, men også om at gøre sex til en sjov, ophidsende og langvarig oplevelse for begge parter. Med Pasante får du også glidecremer som er 100% parabenefri. 

Jeg har udvalgt tre glidecremer fra Pasante med hver deres funktion som du kan læse mere om her:

Pasante Wild Strawberry Lube

Pasante Wild Strawberry Lube er en vandbaseret glidecreme i ordets traditionelle forstand. Det vil sige at den hjælper til at give et bedre glid så du undgår generende tørhed. Det særlige ved denne udgave er dens lækre smag af jordbær som pirrer smagssansen hos dig selv eller din partner. Forkæl hinanden med en anderledes oplevelse og bring en ekstra sanseoplevelse ind i jeres nydelse.
Denne glidecreme kan også bruges sammen med dit sexlegetøj.

Pasante Female Stimulating Gel

Denne glidecreme er specielt udviklet til at intensivere sexoplevelsen hos kvinden og gøre det nemmere for hende at opnå orgasme.
Pasante Female Stimulating Gel skal påføres kvindens klitoris. Den forstærker følesansen i kvindens intimområde, og gør nydelsen mere intens. Føler du at du som kvinde har brug for lidt ekstra hjælp til at opnå den fulde nydelse under sex, er denne stimulerende glidecreme en oplagt mulighed.

Pasante Magic Delay Gel

Denne glidecreme er ikke fremstillet til brug af kvinder, men skal påføres manden. Dens unikke ikke-fedtende formular får manden til at kunne holde længere, og giver samtidig en intens oplevelse hele vejen igennem. Vil du som mand gerne give din partner den bedste nydelse, er Pasante Magic Delay Gel glidecremen til dig.
Bruger du kondom, er det vigtigt at du smører en lille smule glidecreme på inden du påfører kondomet.


Pasante kondomer

Det er ikke kun glidecreme udvalget som Pasante har valgt at lege og eksperimentere med. Når det kommer til kondomer, er Pasante også førende med nye kreative idéer og funktioner som gør sexoplevelsen sjovere og mere nydelsesfuld.

Prøv bare at se disse fire forskellige kondom typer:

Pasante Glow

Pasante Glow er nok en af kondom seriens sjoveste produkter. Pakken indeholder fire selvlysende kondomer som gør det ekstra sjovt at lege i mørket.
Husk at du skal holde kondomet oppe mod lys i ca. 15 sekunder for at få den fulde lysende effekt frem under mørkelegen.

Pasante Intensity

Denne pakke indeholder 12 kondomer som er fremstillet af naturligt latex. Hvert kondom er dækket af både knopper og riller som gør sexnydelsen ekstra stærk for din partner. Forkæl hinanden med en mere intens og tilfredsstillende sexoplevelse der pirrer følelsessansen.  

Pasante Taste

En af vores mest populære kondompakker er Pasante Taste. En rigtig sjov pakke med kondomer i blandede farver og med forskellige lækre smage af f.eks. chokolade, jordbær, blåbær og mynte. Har I brug for lidt ekstra sjov og ballade, så er disse kondomer virkelig sjove at finde frem og pirre tungen med. Drop fredagsslikken og nyd hinanden i stedet.

Pasante Infinity

Kondomerne Pasante Infinity er skabt til at forlænge nydelsen hos begge parter. Ligesom glidecremen Magic Delay, er disse kondomer overtrukket med en særlig formel der forsinker mandens klimaks og dermed gør nydelsen længere og mere intens hos kvinden. Få mest muligt ud af jeres sexliv og jeres nydelse sammen med denne særlige kondom type.

Den er god nok