Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Huile Prodigieuse ikonisk kult produkt fra NUXE

Huile Prodigieuse ikonisk kult produkt fra NUXE

Af TMC Nordic, Nuxe
Kropsolier er lækre og hitter på beautyhylderne, men hvilken skal man vælge? Den franske tørolie fra NUXE er en multifunktionel tørolie til ansigt

Huile Prodigieuse er et ikonisk kult produkt fra NUXE. Det er en multifunktionel tørolie der nærer, beskytter og reparerer med en koncentration af særlige planteolier og E-vitamin. Den har mange anvendelsesmuligheder. Du kan bruge den både til ansigt, krop og hår hele året rundt. Den har en tør tekstur som absorberes hurtigt af huden. Ydermere har den en høj koncentration af naturlige aktive ingredienser, nemlig hele 98%. De kan anvendes i ansigtet i stedet for dagcreme, i håret som nærende maske inden shampooen og på hele kroppen med særlig fokus på strækmærker. De kommer med en praktisk pumpe, som sikrer en nem dosering.

Vi anbefaler at du påfører tørolien på fugtig hud, når du træder ud af bruseren. Den kan også bruges i håret, enten til at tilføre glans og samle tørre hårspidser, eller som en hårkur inden du vasker håret. Olien kan også bruges under din dagcreme for et ekstra lag fugt og pleje eller som en del af din aftenrutine. Herunder kan du finde information omkring fire forskellige olier, som du kan finde hos Luxplus. 


Bestsellers fra NUXE:

HUILE PRODIGIEUSE DRY OIL

Huile Prodigieuse tørolie er en multifunktionel tørolie med pumpe, og et kultprodukt som har mange anvendelsesmuligheder. Den kan nemlig både anvendes i ansigtet, på kroppen og i håret. Oliens tekstur er tør, og absorberes hurtigt ind i huden. Den nærer, reparerer, beskytter og blødgør med en koncentration af særlige planteolier og E-vitamin. Olien er 98% naturlig, 100% vegansk og fri for parabener. 

HUILE PRODIGIEUSE GOLD

Huile Prodigieuse Gold er en multifunktionel tørolie med glimmer til ansigt, krop og hår, som nærer, reparerer og blødgør. De multireflekterende partikler i denne gyldne version af Huile Prodigieuse giver glans og glamour. Huden efterlades smidig og håret silkeblødt, oplyst med diskrete gyldne reflekser. Uden parabener og silikone.

HUILE PRODIGIEUSE FLORALE

Huile Prodigieuse Florale er en multifunktionel tørolie med en ny delikat og sprudlende blomsterduft. Den er uundværlig til ansigt, krop og hår for at tilføre fugt og pleje til huden og glans til håret. Denne lyserøde skønhed har fået en delikat ny frisk og sprudlende blomsterduft af magnolia, moskus og grapefrugt zest. Du kan med fordel påføre tørolien på fugtig hud, når du træder ud af bruseren. Den kan også bruges i håret, enten til at tilføre glans og samle tørre hårspidser, eller som en hårkur inden du vasker håret. Skal du vise benene frem, ser de endnu smukkere ud med et lag Huile Prodigieuse. Olien kan også bruges under din dagcreme for et ekstra lag fugt og pleje eller som del af din aftenrutine.

HUILE PRODUGIEUSE RICHE  

Huile Prodigieuse Riche er en multifunktionel olie til ansigt, krop & hår, som nærer, reparerer og blødgør.  Denne variant, Riche, er udviklet i en ekstra rig og nærende udgave til den meget tørre hud. Dens lækre tekstur virker helt uden at fedte. 

Den er god nok

Den er god nok. Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab. Første måned er gratis, herefter koster det 89,-/md. . og kan opsiges til udgangen af en medlemsperiode. Læs mere

Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Vi køber nemlig et stort udvalg af produkter med ægthedsgaranti direkte fra de største leverandører - så vores medlemmer kan få dem billigt.

Vil du også sige farvel til overpriser? Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab med din første ordre.

Prisen for medlemsskabet er kun 89,-/md og fortsætter automatisk til det opsiges - til udgangen af en medlemsperiode. Første måned er gratis. Læs mere

Bliv medlem