Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

VALMED

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

VALMED

Valmed

Valmed er et dansk selskab med et enkelt mål: at udvikle sundhedsprodukter, som alle har råd til. Her på Luxplus kan du finde alt fra Valmed kondomer og ægløsningstest til linsevæske, blodtryksmålere og vabelplastre - alle til gode priser.

Graviditetstests fra Valmed

Valmed blev grundlagt i 2005 af Jesper Schierbeck-Hansen efter at have undret sig over, hvorfor seksuelle sundhedsprodukter som graviditetstest og kondomer kostede så meget. Og der gik ikke lang tid før Valmed lancerede kondomer og graviditetstest på det danske marked til en brøkdel af prisen, som det koster hos de større brands.

Graviditetstests fra Valmed er endda lige så præcise, som dem fra de helt store brands, og også kondomerne fra Valmed er lige så sikre som de dyrere konkurrenters kondomer. Valmed har bevist, at sundhedsprodukter som kondomer, ægløsningstests og graviditetstest slet ikke behøver koste mange penge. Og kvaliteten behøver man heller ikke gå på kompromis med. Når du skal bruge din graviditetstest er det bedst at bruge den om morgenen, da koncentrationen hCG her er mest koncentreret i din urin. Skriv dig dette bag øret, så du ikke kommer til at tage din graviditetstest i løbet af dagen efter du har været på toilettet om morgenen, hvor den koncentrerede urin er gået tabt. Har du en cyklus, hvor der går mere end 28 dage mellem dine menstruationer så kan det være en fordel at vente med at tage din test til den dag, hvor du regner med at få din menstruation.  


Oplever du at din menstruation ikke kommer den dag du ellers forventer den kan du med fordel tage en graviditetstest fra Valmed. Valmed har gjort det super nemt og enkelt at tage en effektiv graviditetstest, da du blot skal aftage hætten på staven. Derefter lader du urinen ramme dette område på staven som er her testen vil aflæse indholdet af hCG i din urin. Efterfølgende sættes hætten tilbage på staven. Vent de angivne minutter før du læser resultatet af din test. Er du gravid vil der vises to streger på staven og er du ikke, vil der blot forekomme en enkelt streg i aflæsningsfeltet. Valmed er en af danskernes foretrukne graviditetstest, da testen kan vise dig et resultat med 99,7% korrekthed.

Valmed blodtryksmåler

Efter successen med kondomer og graviditetstests indså Valmed, at markedet for sundhedsprodukter var bredere, og at der manglede gode og billige alternativer. I dag kan du for eksempel finde blodtryksmålere, som er tilgængelige i forskellige versioner. De er blevet utrolig populære, fordi det er en meget nemmere løsning at tjekke blodtrykket selv, fremfor at skulle gå til lægen, og de er desuden meget billigere end konkurrenternes blodtryksmålere.

Termometre til børn og voksne

Et andet meget populært produkt fra Valmed, er termometre, som også er tilgængelige i forskellige modeller til forskellige behov. For familier med små børn, kan det for eksempel være en god idé med et termometer i en sut, for at gøre oplevelsen lidt mere behagelig for både barn og forældre. Ligegyldigt hvilken slags termometer du har brug for, kan du med garanti finde et fra Valmed.

Billige sundhedsprodukter fra Valmed

Se vores store udvalg af billige sundhedsprodukter fra Valmed, og køb det du og din familie har brug for. Foruden de nævnte produkter kan du blandt andet også få fine rejseflasker, som hver indeholder 100 ml., så du kan fylde disse flasker op med dine yndlings cremer, shampoo eller conditioner hjemmefra. Da flaskerne indeholder 100 ml. kan du derfor sagtens have disse flasker med i lufthavnen, da de ikke overskrider lufthavnens regler angående de væsker som du må have med i sikkerhedskontrollen. Tager du dagligt medicin eller vitaminpiller kan du også få smarte pilleæsker, som er inddelt efter alle ugens dage, morgen, middag og aften. Så tager du dagligt piller er denne pilleæske en super nem og overskuelig måde at holde styr på din medicin. 


Der er mange penge at spare, når du køber produkter fra Valmed her på Luxplus, penge, som du i stedet kan bruge på mere sjove ting end sundhedsprodukter.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus