Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

STUHR

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

STUHR

Stuhr

Stuhr er nok bedst kendt for sine frisørsaloner, der er placeret rundt omkring i hele landet. Men faktisk har Stuhr produceret hårplejeprodukter siden 1976 til mennesker verden over.


I dag består Stuhr virksomheden af tre forretningsområder, hvoraf salonerne naturligvis er kernen. Derudover har Stuhr en skole til at uddanne professionelle frisører, og Stuhr produkter, som er dem du kan finde her på siden. 


Stuhr produkter

Produkterne er testet og godkendt af Stuhr frisører, så man kan være sikker på at kvaliteten er i top. Du kan altså være ganske tryg ved at putte produkter fra Stuhr i håret. Stuhrs mission er at skabe hårprodukter af høj kvalitet, men som er til at betale for. 


Stuhr har produceret produkter til enhver hårtype, så om du har krøllet, slidt, farvet eller glat hår, kan du være sikker på at finde et produkt fra Stuhr, som kan gøre noget lækkert for dit hår. Stuhr har både produkter der plejer, styrker og styler håret, så du kan få den fulde pakke fra samme mærke. Det kan der være en fordel ved, nemlig at brands ofte laver produkter der understøtter hinanden, og du dermed kan være sikker på at få den fulde effekt af en serie. 


Stuhrs produkter er af høj kvalitet

Stuhr går meget op i kvalitet, og forhandler derfor udover deres egne produkter i deres saloner, også produkter fra L'Oreal, som jo må siges at være et af de helt store brands, når det kommer til hårpleje. 


Stylingprodukter fra Stuhr

Shampoo og balsam fra Stuhr kan et eller andet. Og hvis du supplerer disse op med en leave-in spray, kan du være helt sikker på at du har givet dit hår det bedste pleje, inden du begynder at style det. For ikke at slide for meget på dit hår, kan det være en fordel at bruge et frisørbrand som Stuhr. De ved om nogen hvad det vil sige at passe på et hår. 


Du kan altså  trygt kaste dig ud i produkter fra Stuhr. Husk desuden vi altid har gratis fragt for medlemmer, og leverer lynhurtigt. Skynd dig at bestille, så du kan give dit hår den bedste pleje allerede fra i morgen. 

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus