Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit
Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

PAUL MITCHELL

Paul Mitchell

Paul Mitchell er et brand der specialiserer sig i luksuriøs hårplejeserier, hvor der er taget hensyn til både miljø og natur. Alle Paul Mitchells hårprodukter er udviklet af naturlige vandopløselige ingredienser, netop fordi brandet er meget miljøbevidst. Paul Mitchell var en kendt frisør, som allerede som 18-årig vandt internationale frisør konkurrencer, hvor hans store talent inden for hårstyling blev anerkendt. Som 24-årig ejede Paul Mitchell to frisørsaloner, og det satte hurtigt skub i hans drøm, om at skabe fantastisk hårpleje til frisørsaloner verden over.

I dag er Paul Mitchell et af de mest hurtigvoksende firmaer inden for professionel hårpleje. Alene i USA findes der mere end 90.000 frisørsaloner, der forhandler Paul Mitchell hårpleje- og hårstylingprodukter, og de mange Paul Mitchell hårplejeserier dækker i dag over mere end 70 forskellige hårprodukter.

Paul Mitchell hårpleje

Paul Mitchell laver mange forskellige serier, da vores hår er meget forskelligt, og derfor har brug for forskellig slags pleje. Nogle af de mest populære serier kan nævnes Paul Mitchell Tea Tree, Paul Mitchell Color Care og Paul Mitchell Original.

Man kan altid kende et Paul Mitchell produkt på det enkle og stilrene design, der ikke bare ser lækkert ud, men som også er det. Paul Mitchell brandet er en favorit hos mange frisører, fordi det er professionel hårpleje og styling til håret, som rent faktisk gør en forskel for håret. I det store sortiment af hårplejeprodukter kan du finde shampoo, conditioner, balsam, hårkur, hårserum, heat protection, saltvandsspray, krøllecreme og mange flere lækre billige hårstyling- og hårplejeprodukter fra Paul Mitchell.

Hårplejeprodukter til alle slags hår fra Paul Mitchell

Flere professionelle frisører arbejder bag brandet Paul Mitchell for at skabe de bedste hårplejeprodukter, der både skal kunne anvendes i frisørsaloner og derhjemme, og som samtidig kan bruges af folk med alle slags hår. Hvad enten du har krøllet hår, glat hår, tørt hår, farvet hår, slidt hår, afbleget hår eller andet, kan du med sikkerhed finde et nyt favorit hårprodukt blandt Paul Mitchells store udvalg. Vi er i hvert fald sikre på, at du nemt kan finde et produkt, der kan gøre underværker for dit hår lige her på siden.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus